Sevilla mod Real Betis i La Liga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top fire er på spil for begge parter, når Sevilla får besøg af Real Betis på Estadio R. Sanchez Pizjuan. Der er med andre ord vigtige point på højkant i deres La Liga duel på søndag.

Sevilla indtager en plads som nummer 2 i tabellen med 51 point efter 25 kampe. På de 25 runder Real Betis har afviklet, har de indsamlet 46 point og ligger nummer 3 i stillingen.

Sevilla vil være på udkig efter at udvide hullet til Real Betis i stillingen La Liga, når klubberne står overfor hinanden på søndag.

Det er ikke sådan, at Sevilla ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 12 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.2 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 6 mål imod, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Real Betis rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Real Betis.

 • Sevilla scorede i deres seneste 19 hjemmekampe
 • Sevilla har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste hjemmekampe
 • Sevilla har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Sevilla uafgjort 3 af 4 af deres seneste kampe
 • I 7 af de seneste 9 udekampe Real Betis har spillet, har begge hold scoret
 • Real Betis vandt 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Real Betis i 7 af de seneste 9 udekampe
 • Sevilla har scorede i de seneste 16 hjemmekampe i træk de har spillet mod Real Betis
 • Sevilla har har ikke tabt i 15 af 17 seneste kampe mod Real Betis
 • Sevilla har vandt i 7 af 8 seneste hjemmekampe mod Real Betis
 • I de seneste 4 Sevilla kampe mod Real Betis var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 5 Sevilla kampe mod Real Betis var summen af mål under 3.5

Form Sevilla mod Real Betis

Sevilla håber på yderligere point til samlingen.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Sevilla i øjeblikket. Mod Dinamo Zagreb satte de sig igennem i en 3-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Espanyol. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Dinamo Zagreb.

Real Betis fortsætter pointhøsten.

Real Betis er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-3 og 2-1 over Zenit Petersborg samt Mallorca. Serien blev dog bremset mod Zenit Petersborg i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.

Sevilla vs Real Betis – Seneste nyt Sevilla kan have op til 5 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Real Betis. Jesus Corona, Gonzalo Montiel, Suso, Erik Lamela og Jesus Navas er alle ude af truppen, som Sevilla tager imod Real Betis med på Estadio R. Sanchez Pizjuan. Real Betis har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere, Claudio Bravo og Martin Montoya, ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Claudio Bravo og Martin Montoya er alle blandt de 2 spillere, der sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Betis, når de drager til Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Sevilla v Real Betis Indbyrdes historik

Real Betis formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Sevilla i deres seneste møde i La Liga. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 2-0 og 1-0 sejre. Sevilla går ind til opgøret med en historik mod Real Betis, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I de foregående 10 kampe mellem Sevilla og Real Betis bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Sevilla og Real Betis hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 26. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Estadio R. Sanchez Pizjuan i vente.

Der var gevinst på over 2.5 mål i 8 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.5 mål i disse kampe.

Flere mål i vente

Hold øje med Rafa Mir, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe i alle turneringer for Sevilla, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Willian Jose har stået det rette sted 2 gange i seks kampe i alle turneringer for Real Betis, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 12 mål.