Sevilla mod Real Madrid i La Liga runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Der er mere end blot tre point på spil, når Sevilla træder op imod Real Madrid på Estadio R. Sanchez Pizjuan den kommende søndag i La Liga. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes.

Sevilla er placeret som nummer 3 i tabellen med 60 point efter 31 kampe. Real Madrid ligger på en placering som nummer 1 i stillingen med 72 point ovenpå deres 31 opgør.

Sevilla har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Real Madrid i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Det er ikke sådan, at Sevilla ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 12 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.2 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 8 mål imod, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Real Madrid har stået for 1.8 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 8 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 6 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Real Madrid.

 • Sevilla har ikke tabt 27 af 29 af deres seneste hjemmekampe
 • Sevilla scorede i 27 af deres seneste 29 hjemmekampe
 • Sevilla har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Sevilla i 4 af de seneste 5 kampe
 • Real Madrid vandt 8 af 9 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Real Madrid i 5 af de seneste 7 kampe
 • Sevilla har scoret imod i 26 af de senest 28 kampe mod Real Madrid
 • Sevilla har scorede i 17 af de senest 19 hjemmekampe mod Real Madrid
 • Sevilla har har ikke vundet i de 6 seneste kampe i træk mod Real Madrid
 • Sevilla har tabte i 5 af 6 seneste kampe mod Real Madrid
 • I 6 ud af 8 seneste Sevilla hjemmekampe mod Real Madrid var antallet af mål over 2.5

Form Sevilla mod Real Madrid

Sevilla håber på yderligere point til samlingen.

Sevilla har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Real Sociedad sluttede 0-0, hvorpå et 1-0 nederlag mod Barcelona fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Granada blev nedlagt med 4-2.

Real Madrid fortsætter pointhøsten.

I deres seneste tre kampe formåede Real Madrid først at banke Chelsea med 1-3. Herefter nedlagde de også Getafe med 2-0, inden stimen stoppede mod Chelsea, der vandt en 1-3 sejr.

Sevilla vs Real Madrid – Seneste nyt Sevilla kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Real Madrid på søndag. Jesus Corona, Gonzalo Montiel, Suso, Erik Lamela og Jesus Navas er alle ude af truppen, som Sevilla tager imod Real Madrid med på Estadio R. Sanchez Pizjuan. Real Madrid ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Sevilla på Estadio R. Sanchez Pizjuan. Sergio Ramos rejser ikke med Real Madrid til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Sevilla v Real Madrid Indbyrdes historik

Real Madrid havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i November 2021 i La Liga. Sevilla går ind til opgøret med en historik mod Real Madrid, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I de foregående 10 kampe mellem Sevilla og Real Madrid bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 32 fortæller os, hvor Sevilla og Real Madrid ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Over 2.5 goals gav gevinst i 7 times af de seneste 10 encounters kampe mellem disse to klubber. Sevilla præsterede 1.1 goals mål i gennemsnit, mens Real Madrid præsterede 2.1 goals i snit. Begge hold scorede 5 times gange i disse dueller.

Sevilla mod Real Madrid – Hold øje med…

Han har hamret 24 mål ind så langt i turneringen og Karim Benzema stod desuden for 6 basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Sevilla.