Sevilla mod Villarreal i La Liga runde 16 – optakt, odds og spilfiduser

Sevilla tager på lørdag imod Villarreal i La Liga på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Sevilla ligger nummer 4 i stillingen med 28 point efter at have afviklet 14 kampe. 12 point efter, som nummer 12, finder man Villarreal placering efter 14 kampe.

De går ind til kampen på Estadio R. Sanchez Pizjuan som favoritter, og Sevilla har udsigt til at skabe lidt afstand til Villarreal i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Sevilla har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 10 mål. Det kaster et gennemsnit på 1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Hvad målscoring angår, er Villarreal ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Villarreal.

  • Sevilla er ubesejret i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
  • Sevilla har vundet i seneste 7 af 8 hjemmebane kampe;
  • Sevilla har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Sevilla kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Villarreal ikke vundet i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Villarreal har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Villarreal kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Villarreal har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.

Form Sevilla mod Villarreal

Sevilla drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Villarreal igennem de seneste ugers kampe. Sevilla har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Deportivo Alaves, før de sejrede 2-0 mod Wolfsburg. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-1 nederlag mod Real Madrid.

Villarreal håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Villarreal, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Villarreal har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-2 af Manchester United. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-3 til Barcelona, for så at svare igen med en 0-8 sejr over Victoria CF.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Sevilla er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Villarreal giver dig netop nu 3.80 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 26% chance for at slå Sevilla. Ønsker du at placere dine indsatser på Sevilla, kan de spilles til 2.00 på oddset.

Sevilla v Villarreal Indbyrdes historik

Sevilla trak det korteste strå, da Villarreal vandt en 4-0 sejr i deres seneste møde i La Liga. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr Sevilla noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har Sevilla som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.00, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Sevilla 50% chance for at banke Villarreal. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod Villarreal udbetaler 3.80 i gevinst på oddset for en sejr. Sevilla møder Villarreal med en historik imellem klubberne, der siger 2-5-3 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Sevilla og Villarreal kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Sevilla og Villarreal hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 16. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Estadio R. Sanchez Pizjuan i vente.

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Rafa Mir. Han er topscorer for Sevilla med 5 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

Villarreal krydser til gengæld fingre for, at Arnaut Danjuma kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 5 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.