Sevilla vs Almeria – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Sevilla byder Almeria op til dans på søndag på Estadio R. Sanchez Pizjuan stadion.

Sevilla er nummer 17 i tabellen med 25 point efter 24 kampe, mens Almeria rangerer som nummer 18 med 25 point efter 24 kampe.

Sevilla kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Almeria er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Almeria præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit to mål pr. kamp.

Sevilla er noteret for seks sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i La Liga i denne sæson.

Almeria kigger på syv sejre, samt fire uafgjorte såvel som 13 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Almeria.

  • Sevilla scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
  • Sevilla har i vandt 4 af de seneste 5 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • 11 af Sevilla’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Sevilla’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla scorede i 13 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Almeria har ikke vundet deres seneste 16 udekampe
  • Der er scoret imod Almeria i de seneste 18 udekampe
  • Der er scoret imod Almeria i 13 af de seneste 15 kampe
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Almeria har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af Almeria’s seneste 9 udekampe havde under 2.5 mål

Form Sevilla mod Almeria

Sevilla har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Osasuna tabte de 2-3, Atletico Madrid også viste sig for stærke i en 6-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Sevilla formåede at vinde 2-0 over Fenerbahce. Sevilla præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i La Liga, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 11 i kassen selv, mens de lukkede seks mål ind.

Det er alt eller intet for Almeria i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 6-2 nederlag mod Girona, hvortil de svarede igen mod Barcelona i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-2 mod Villarreal. Almeria vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 15 mål ind og scorede selv seks.

Sevilla opnåede ti point for deres seneste fem møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede otte og lukkede fire mål ind. Almeria sikrede sig to sejre fra syv scorede mål og fem indkasserede i deres seneste fem kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem ni point til kontoen.

Sevilla vs Almeria – Seneste nyt

Sevilla kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Almeria.

Alex Telles, Marcao og Jesus Corona er blandt de tre spillere, som mangler for Sevilla den kommende søndag.

Sevilla mod Almeria – indbyrdes historik

Sevilla har trukket sig sejrrigt ud af 9 af de seneste 11 indbyrdes opgør mod Almeria. I det seneste opgør mellem disse to løb Almeria med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Sevilla har generelt overtaget mod Almeria,, og kan fremvise en nydelig 8-0-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.61.

Sevilla scorede mindst én gang i de seneste 12 indbyrdes opgør mod Almeria i La Liga. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Sevilla og Almeria.

Sevilla mod Almeria Spiltips

Luis Suarez virker til at være i anstændig form for Almeria, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Sevilla, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Youssef En-Nesyri, som stod for fem mål i hans seneste seks kampe.

Sevilla høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. Almeria sikrede sig nul sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt seks nederlag. Sevilla sætter næsen op efter at komme på tavlen på søndag, da Almeria var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til seks clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Sevilla præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Almeria snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Sevillas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.