Sevilla vs Celta Vigo – Optakt, bedste Odds og gode tips

Sevilla tager på fredag imod Celta Vigo i La Liga på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Sevilla kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Celta Vigo har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 17 mål selv, men tillod også ni mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fire gange.

Sevilla har vundet otte sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i La Liga.

Celta Vigo kigger på ni sejre, samt otte uafgjorte såvel som ti nederlag i La Liga. Celta Vigo tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Celta Vigo.

  • 15 af Sevilla’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla scorede i deres seneste 11 hjemmekampe
  • Sevilla har i vandt 5 af de seneste 7 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • 13 af Sevilla’s seneste 15 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla vandt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • 9 af Celta Vigo’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Celta Vigo har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Celta Vigo har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • Celta Vigo var i vandt 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • Celta Vigo scorede i 7 af deres seneste 9 udekampe

Form Sevilla mod Celta Vigo

Sevilla har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Fenerbahce tabte de 1-0, Getafe også viste sig for stærke i en 2-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Sevilla formåede at vinde 0-2 over Cadiz. Sevilla har vist potent form på Estadio R. Sanchez Pizjuan med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 12 mål, mens de tillod fem imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Celta Vigo er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-0 og 1-3 over Rayo Vallecano samt Espanyol. Serien blev dog bremset mod Almeria i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Celta Vigo vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Sevilla vs Celta Vigo – Seneste nyt

Sevilla kan have op til tre fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod Celta Vigo.

Alex Telles, Marcao og Jesus Corona er blandt de tre spillere, som mangler for Sevilla den kommende fredag.

Sevilla mod Celta Vigo – indbyrdes historik

Sevilla har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Celta Vigo. Sevilla går til kampen mod Celta Vigo med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Sevilla scorede mindst én gang i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Celta Vigo i La Liga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Sevilla og Celta Vigo var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Sevilla mod Celta Vigo Spiltips

Iago Aspas har gang i en stærk sæson med 12 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede trekugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Celta Vigo krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Sevilla på fredag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Iago Aspas på oddset til komme på tavlen igen.

Sevilla vandt beskedne otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra Celta Vigo vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Celta Vigo scorede kampens første mål i fem af deres seneste 10 udekampe, mens Sevilla scorede kampens første kasse i seks af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Sevilla presterte 1.6 mål i gjennomsnitt, mens Celta Vigo presterte 1.7 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Sevillas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Celta Vigo spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål undervejs i processen.