Sevilla vs Girona – Spilfiduser, Optakt og Odds

Girona gæster Estadio R. Sanchez Pizjuan den kommende mandag til et La Liga opgør mod hjemmeholdet Sevilla.

Med tre sejre i træk er Sevilla klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Girona, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Sevilla kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Girona rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 14 gange, eller 1.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede to clean sheets.

Sevilla er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i La Liga i denne sæson. Sevilla tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Girona kigger på 11 sejre, samt otte uafgjorte såvel som 12 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Girona.

  • Sevilla scorede i deres seneste 14 hjemmekampe
  • Sevilla vandt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Sevilla har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Sevilla var i vandt 9 af de seneste 11 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret under 3.5
  • Sevilla var i vandt 7 af deres seneste 9 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Girona i 18 af de seneste 20 udekampe
  • Girona har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Girona i 9 af de seneste 11 kampe
  • Girona har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • 4 af Girona’s seneste 5 kampe havde under 3.5 mål

Form Sevilla mod Girona

Sevilla er i kongehumør før deres kommende opgave på mandag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Manchester United nedlagt 3-0, hvorefter det blev 2-1 mod Villarreal. Senest måtte også Athletic Bilbao bøje sig i et 0-1 nederlag. Sevilla er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv 13.

Girona har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Elche med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Real Valladolid. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-2 over Real Madrid. Girona kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv syv.

Sevilla vs Girona – Seneste nyt

Sevilla kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Girona.

Alex Telles, Marcao og Jesus Corona er alle ude af truppen, som Sevilla tager imod Girona med på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Girona ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende mandag møder Sevilla.

Reinier, Javier Hernandez, Juanpe og Ibrahima Kebe bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Girona, når de drager til Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Sevilla mod Girona – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Sevilla ser Girona uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Sevilla vandt fire af deres foregående seks kampe mod Girona, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.60 i skrivende stund.

Begge hold scorede i en af de seneste fem kampe mellem Sevilla og Girona.

Sevilla mod Girona Spiltips

Det har været en strålende sæson for Valentin Castellanos så langt, da han har formået at banke flotte 11 kugler i kassen. Formen er også anstændig med fem garn i de seneste seks kampe, og Girona sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Sevilla. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Valentin Castellanos på oddset til komme på tavlen igen.

Sevilla var i stand til at vinde otte af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også en nederlag i denne serie. Girona sejrede i en af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led seks nederlag. Sevilla satte fem sejre på kontoen for deres seneste 10 La Liga kampe. Gæsterne fra Girona vandt fem af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Sevilla præsterede et gennemsnit på en mål, mens Girona snittede 0.6 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Sevillas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Girona spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.