Sevilla vs Osasuna – Spilfiduser, Optakt og Odds

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Sevilla og Osasuna tørner ind i hinanden den kommende søndag til et opgør i La Liga.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er fem point og to pladser.

Sevilla kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Osasuna vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score seks gange i deres seneste ti opgør, eller 0.6 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ti mål ind i de kampe, lig med et snit på en pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Sevilla har vundet seks sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i La Liga.

Osasuna har indtil videre præsteret otte sejre og seks uafgjorte samt otte nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Osasuna.

  • Sevilla har i vandt de seneste 4 hjemme kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 10 Sevilla kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Sevilla scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
  • 11 af Sevilla’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla vandt deres seneste 6 hjemmekampe
  • 13 af Osasuna’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Osasuna har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Osasuna i 12 af de seneste 14 udekampe
  • 7 af Osasuna’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • Osasuna har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe

Form Sevilla mod Osasuna

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Sevilla i øjeblikket. Mod PSV Eindhoven satte de sig igennem i en 3-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Rayo Vallecano. I sidste runde gik de dog ned med 2-0 mod PSV Eindhoven. Sevilla vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i La Liga, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede ni mål og lukkede fire.

Det er ikke helt skidt for Osasuna, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Espanyol, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Real Valladolid, før de desværre tabte med 0-2 til Real Madrid. Osasuna kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort fire gange og led en nederlag. De indkasserede fem mål og scorede selv fire.

Sevilla vs Osasuna – Seneste nyt

Sevilla kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Osasuna.

Alex Telles, Marcao og Jesus Corona er blandt de tre spillere, som mangler for Sevilla på søndag.

Osasuna ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Sevilla på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Nacho Vidal rejser ikke med Osasuna til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Sevilla mod Osasuna – indbyrdes historik

Osasuna har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 11 indbyrdes opgør mod Sevilla. I det seneste opgør mellem disse to løb Osasuna med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Sevilla har generelt overtaget mod Osasuna,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.85.

Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Sevilla og Osasuna.

Sevilla mod Osasuna Spiltips

Youssef En-Nesyri har været stærk for Sevilla i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Osasuna håber, at Ante Budimir kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Sevilla var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også to nederlag i denne serie. Osasuna sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fem gange og led en nederlag. Sevilla har set fire af deres seneste 10 kampe i Estadio R. Sanchez Pizjuan gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i en Osasunas seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Sevilla præsterede et gennemsnit på 2.1 mål, mens Osasuna landede et snit på 0.9 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Sevillas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.