Sevilla vs Real Madrid – Spilfiduser, Optakt og Odds

Sevilla agerer værter på Estadio R. Sanchez Pizjuan for gæsterne fra Real Madrid til et opgør i La Liga på lørdag.

Real Madrid er på udkig efter at overtage førstepladsen i La Liga, efter at have samlet 74 point sammen på deres første 36 kampe. Sevilla er 49 point efter i stillingen med 36 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 9 i stillingen.

Sevilla har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede otte mål. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fem gange.

Real Madrid rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 13 gange, eller 1.3 gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

Sevilla er noteret for 13 sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i La Liga i denne sæson.

Real Madrid har indtil videre præsteret 23 sejre og fem uafgjorte samt otte nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Real Madrid.

  • Sevilla har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • Sevilla har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe
  • Sevilla scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • 9 af Sevilla’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Real Madrid har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Real Madrid var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Real Madrid var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Real Madrid tabte deres seneste 4 udekampe
  • Der er scoret imod Real Madrid i 7 af de seneste 8 kampe

Form Sevilla mod Real Madrid

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Sevilla på udkig efter en sejr. Mod Juventus spillede de 1-1, før de også delte point med Real Betis i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Elche. De havde håbet at booke plads i en europæisk turnering i denne sæson. Efterhånden som sæsonafslutningen nærmer sig, ser det stadigt vanskeligere ud for Sevilla at opnå målet. Sevilla vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede nimål, men lukkede også otte ind.

Real Madrid har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 4-0 af Manchester City. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Valencia, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Rayo Vallecano. Real Madrid kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv fem.

Sevilla har opnået ti point fra deres seneste 16 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt to kampe med en score på 13 mål for og 32 imod. Real Madrid vandt seks sejre i deres foregående 16 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 23 mål og lukkede 20 ind. Dette indbragte dem 23 point.

Sevilla vs Real Madrid – Seneste nyt

Sevilla kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Real Madrid.

Alex Telles, Marcao og Jesus Corona er blandt de tre spillere, som mangler for Sevilla den kommende lørdag.

Real Madrid ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på lørdag møder Sevilla.

David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Madrid, når de drager til Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Sevilla mod Real Madrid – indbyrdes historik

Real Madrid har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Sevilla. Med sejre på 3-1 og 3-2 i deres seneste to opgør mod Sevilla ser Real Madrid uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Real Madrid går ind til kampen mod Sevilla med en 7-1-2 fordel og der er odds 2.20 på, at Real Madrid vinder endnu en sejr.

Real Madrid scorede i deres seneste 8 opgør mod Sevilla i La Liga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Sevilla og Real Madrid fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Sevilla mod Real Madrid Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Lucas Ocampos, der viser god form for Sevilla. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i La Liga. Dén total øger han gerne mod Real Madrid.Gæsterne krydser fingre for Karim Benzema til at score igen efter fire La Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Sevilla var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Real Madrid sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led fem nederlag. Sevilla har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Estadio R. Sanchez Pizjuan, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Sevilla presterte 1.3 mål i gjennomsnitt, mens Real Madrid presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Sevillas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.