Sevilla vs Villarreal – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er optræk til endnu et spændende opgør i La Liga, når Sevilla tager imod Villarreal på Estadio R. Sanchez Pizjuan på søndag.

Sevilla kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Villarreal har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 14 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Sevilla er noteret for ni sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i La Liga i denne sæson.

Villarreal kigger på 14 sejre, samt fem uafgjorte såvel som ti nederlag i La Liga. Villarreal bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Villarreal.

  • Sevilla scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
  • Sevilla har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Sevilla vandt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Sevilla var i vandt 7 af de seneste 9 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret under 3.5
  • Sevilla var i vandt 5 af deres seneste 7 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Villarreal scorede i deres seneste 15 udekampe
  • I 8 af de seneste 10 udekampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af Villarreal’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Villarreal har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • Villarreal scorede i 9 af deres seneste 10 kampe

Form Sevilla mod Villarreal

Sevilla er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Manchester United, før de bankede Valencia med 0-2. Senest blev Manchester United nedlagt i en 3-0 sejr. Sevilla er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv 12.

I deres seneste tre kampe formåede Villarreal først at banke Real Sociedad med 2-0. Herefter nedlagde de også Real Madrid med 2-3, inden stimen stoppede mod Real Valladolid, der vandt en 1-2 sejr. Villarreal vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Sevilla vs Villarreal – Seneste nyt

Sevilla kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Villarreal.

Alex Telles, Marcao og Jesus Corona er blandt de tre spillere, som mangler for Sevilla på søndag.

Villarreal ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Sevilla på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Giovani Lo Celso rejser ikke med Villarreal til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Sevilla mod Villarreal – indbyrdes historik

Villarreal vandt tre af deres foregående ti kampe, mens Sevilla vandt to sejre i ti opgør. Villarreal kan spilles til odds 2.55 hos spilselskaberne.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Sevilla og Villarreal blev der scoret højst to mål. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Sevilla og Villarreal var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Sevilla mod Villarreal Spiltips

Youssef En-Nesyri har tre mål i seks La Liga kampe for Sevilla, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Villarreal. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Jose Luis Morales, der har banket fire mål ind i La Liga.

Sevilla høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag i denne serie. Villarreal sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt to nederlag. Sevilla holdt gæsterne på Estadio R. Sanchez Pizjuan fra scoring seks gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Villarreal præsterede et rent bur i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Sevilla præsterede et gennemsnit på en mål, mens Villarreal landede et snit på 1.5 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Sevillas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.