Shakhtar Donetsk mod RB Leipzig Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Shakhtar Donetsk byder velkommen til RB Leipzig, når de skal op imod hinanden på et neutralt sted til en spændende kamp i den kommende onsdag. Det er en af de sidste 16 kampe, der afslutter gruppespillet i Champions League i denne omgang.

De har opnået 6 point i deres første fem gruppekampe i Champions League, hvorved Shakhtar Donetsk stadig står med en god mulighed for at nå videre fra gruppespillet. Der kommer således ikke til at mangle motivation hos hjemmeholdet før sidste kamp.

Med 9 point indsamlet for deres første fem kampe i gruppespillet af Champions League kan RB Leipzig stadig sikre adgang til knockout-fasen. De skal dog sandsynligvis bruge en sejr her i denne sidste runde.

Når det kommer til mål, er Shakhtar Donetsk ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

RB Leipzig rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 17 gange, eller 1.7 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Shakhtar Donetsk mod RB Leipzig Spiltips

3 hurtige

Over/under: Over 3.5 til odds 2.80

Fuldtid: Shaktar sejr til odds 4.90; Shaktar skal vinde for at avancere i CL, med henblik på deres seneste kamp, er det ikke usansynligt de tager sejren hjemme

BTTS: Ja til odds 1.66

Med 3 mål i de seneste seks kampe har Mykhaylo Mudryk været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af RB Leipzig. Hos gæsterne går Andre Silva efter at føje yderligere til hans samling af 3 mål i hans seneste kampe.

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Shakhtar Donetsk vandt 4af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede 6gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. RB Leipzig vandt 3af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort 3gange og tabte 4kampe. Shakhtar Donetsk præsterede 2 sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på et neutralt sted.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 1 kamp mellem disse to hold. Shakhtar Donetsk præsterede et gennemsnit på 4 mål, mens RB Leipzig snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Shakhtar Donetsks seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.5 mål i disse kampe.

Shakhtar Donetsk mod RB Leipzig Optakt

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Shakhtar Donetsk på udkig efter en sejr. Mod Real Madrid spillede de 1-1, før de også delte point med Celtic i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 2-2 mod FC Olexandriya. Shakhtar Donetsk præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på et neutralt sted. De spillede uafgjort 5 gange og led 1 nederlag, mens de indkasserede 10 og scorede 5 mål.

RB Leipzig er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 3-3 mod Augsburg, før de bankede Real Madrid med 3-2. Senest blev Bayer Leverkusen nedlagt i en 2-0 sejr. I deres seneste seks udekampe i Champions League vandt RB Leipzig to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede 12 mål.

Al forsigtighed synes ofte at blive smidt overbord, når Shakhtar Donetsk og RB Leipzig brager sammen. Begge parter virker samtidig i rigtig god målform netop nu, hvorfor vi sætter næsen op efter en underholdende dyst.

Facts og finurligheder for Shakhtar Donetsk v RB Leipzig.

  • Shakhtar Donetsk har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
  • Shakhtar Donetsk scorede i deres seneste 11 kampe
  • I 8 af de seneste 9 kampe Shakhtar Donetsk har spillet, har begge hold scoret
  • Shakhtar Donetsk har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Shakhtar Donetsk scorede i 11 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • RB Leipzig har ikke tabt deres seneste 8 kampe
  • RB Leipzig scorede i deres seneste 8 kampe
  • Der er scoret imod RB Leipzig i 11 af de seneste 13 udekampe
  • RB Leipzig vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe RB Leipzig har spillet, har begge hold scoret

Shakhtar Donetsk vs RB Leipzig – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Shakhtar Donetsk, når de skal i aktion mod RB Leipzig.

Maryan Shved og Viktor Korniienko er alle ude af truppen, som Shakhtar Donetsk tager imod RB Leipzig med på et neutralt sted.

I værste fald må RB Leipzig finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i Champions League.

Det er navne som Mohamed Simakan, Yussuf Poulsen, Péter Gulácsi, Konrad Laimer og Lukas Klostermann, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til et neutralt sted.

Shakhtar Donetsk mod RB Leipzig – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på onsdag. Shakhtar Donetsk går til kampen mod RB Leipzig med en 1-0-0 statistik for deres seneste 1 møde. Det giver en sejrs-rate på 100%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 1 kampe mellem Shakhtar Donetsk og RB Leipzig.