Shakhtar Donetsk mod Real Madrid Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Shakhtar Donetsk skal op imod Real Madrid den kommende tirsdag i et opgør på et neutralt sted. Spændingen spidser til her, hvor vi har nået fjerde runde af gruppespillet i Champions League.

Halvvejs igennem gruppespillet kan Shakhtar Donetsk kigge på 4 opnåede point, hvilket giver en placering som nummer 2 i stillingen. Real Madrid befinder sig placeret som nummer 1 på 9 point. Shakhtar Donetsk går ind til deres kamp i fjerde runde af gruppespillet i Champions League med 4 point på kontoen. Det betyder, at de er nødt til at jagte et positivt udfald. En sejr bevarer sandsynligvis chancen for at gå videre, mens en uafgjort muligvis også holder liv i håbet. Et nederlag kan ende med at blive meget dyrt. Real Madrid er i formidabel form inden deres kamp i fjerde runde af gruppespillet i Champions League. Deres første tre gruppekampe kastede alle sejre af sig, hvilket efterlader dem i fremragende position til at jagte maksimumpoint. Det burde være en ren formalitet at sikre videre adgang til næste runde, men førstepladsen er også værd at sikre.

Når det kommer til mål, er Shakhtar Donetsk ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Real Madrid rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Shakhtar Donetsk i øjeblikket. Mod RB Leipzig satte de sig igennem i en 1-4 sejr, før de spillede 1-1 mod Celtic. I sidste runde gik de dog ned med 2-1 mod Real Madrid. Shakhtar Donetsk præsterede kun én sølle sejr på et neutralt sted af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 4 og tabte 1 af disse, hvori de scorede 6 mål og lukkede 10 ind.

Real Madrid er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Osasuna, før de bankede Shakhtar Donetsk med 2-1. Senest blev Getafe nedlagt i en 0-1 sejr. Real Madrid præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Champions League, der også gav dem 0 uafgjorte og 2 nederlag. De smækkede 13 mål i kassen, mens de indkasserede 6.

Såvel Shakhtar Donetsk som Real Madrid har lige lovlig vanskeligt ved at holde buret rent i disse tider. Vi sætter derfor næsen op efter en kamp med scoringer af begge parter.

Facts og finurligheder for Shakhtar Donetsk v Real Madrid.

 • Shakhtar Donetsk har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
 • I de seneste 5 kampe i træk Shakhtar Donetsk har spillet, har begge hold scoret
 • Shakhtar Donetsk scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
 • Shakhtar Donetsk har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
 • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Shakhtar Donetsk har spillet, har begge hold scoret
 • Real Madrid har ikke tabt deres seneste 13 kampe
 • Real Madrid scorede i deres seneste 13 kampe
 • Real Madrid vandt 11 af 12 af deres seneste kampe
 • Real Madrid har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste udekampe
 • I 8 af de seneste 10 kampe Real Madrid har spillet, har begge hold scoret
 • I 6 ud af 7 seneste Shakhtar Donetsk kampe mod Real Madrid var antallet af mål over 2.5
 • Shakhtar Donetsk har tabte i de 3 seneste kampe i træk mod Real Madrid
 • Shakhtar Donetsk har scoret imod i 6 af de senest 7 kampe mod Real Madrid
 • Shakhtar Donetsk har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod Real Madrid
 • Shakhtar Donetsk har scorede i 5 af de senest 6 kampe mod Real Madrid

Shakhtar Donetsk vs Real Madrid – Seneste nyt

Real Madrid har en næsten fuld trup til rådighed på tirsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Daniel Ceballos og Thibaut Courtois, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til et neutralt sted.

Shakhtar Donetsk mod Real Madrid – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Shakhtar Donetsk ser Real Madrid uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Real Madrid synes at have et godt øje til Shakhtar Donetsk, som de har slået 5 gange i deres seneste 7 encounters. Bookmakerne har odds 1.36 på Real Madrid til at vinde igen.

Af de seneste 7 indbyrdes opgør mellem Shakhtar Donetsk og Real Madrid var der gevinst på over 2.5 mål 1 gange.

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Maryan Shved, der viser god form for Shakhtar Donetsk. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Champions League. Dén total øger han gerne mod Real Madrid.

Gæsterne krydser fingre for Vinicius Junior til at score igen efter 4 Champions League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Shakhtar Donetsk var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 4 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. Real Madrid sejrede i 7 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 2 nederlag. Real Madrid har virkelig været klar fra første fløjt og scorede kampens første mål ikke færre end 7 gange i deres seneste 10 udekampe. Værterne fra Shakhtar Donetsk scorede det første mål i 4 af de seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 7 kampe mellem disse to hold. Shakhtar Donetsk præsterede et gennemsnit på 1.43 mål, mens Real Madrid snittede 2.72 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Shakhtar Donetsks sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.4 mål i disse kampe.