Sheffield United mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Sheffield United tager den kommende lørdag imod Aston Villa i Premier League på Bramall Lane.

Sheffield United er nummer 20 i tabellen med ti point efter 22 kampe, mens Aston Villa rangerer som nummer 4 med 43 point efter 22 kampe.

Det er ikke sådan, at Sheffield United ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 23 mål imod, et gennemsnit på 2.3 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Aston Villa er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Aston Villa præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Sheffield United er noteret for to sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 16 nederlag i Premier League i denne sæson. Sheffield United har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Aston Villa kigger på 13 sejre, samt fire uafgjorte såvel som fem nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Der er scoret imod Sheffield United i 25 af de seneste 27 kampe
  • Sheffield United har ikke vundet 19 af 21 af deres seneste kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Sheffield United i 20 af de seneste 21 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Sheffield United i 14 af de seneste 15 hjemmekampe
  • 9 af Sheffield United’s seneste 11 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Aston Villa har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste kampe
  • Aston Villa scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • Aston Villa har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe i Premier League
  • Aston Villa scorede i 15 af deres seneste 17 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Aston Villa i 14 af de seneste 16 udekampe i Premier League

Form Sheffield United mod Aston Villa

Sheffield United har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod West Ham, hvorefter de mod Brighton tabte 2-5. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Crystal Palace, der vandt 3-2. Sheffield United vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede otte og lukkede 11 mål ind.

Det er ikke helt skidt for Aston Villa, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Everton, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Chelsea, før de desværre tabte med 1-3 til Newcastle. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Aston Villa to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede otte mål.

Sheffield United opnåede nul sejre og to point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv 18 ind. Aston Villa vandt fem af deres seneste otte opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 16 og indkasserede selv otte mål, hvilket samlet indbragte 17 point.

Sheffield United vs Aston Villa – Seneste nyt

Sheffield United kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Med to spillere i karantæne er Sheffield United tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Rhian Brewster og Oliver McBurnie sidder i straffeboksen.

Max Lowe, George Baldock, Chris Basham, Tom Davies, John Egan, John Egan, Daniel Jebbison og Rhian Brewster er blandt de otte spillere, som mangler for Sheffield United den kommende lørdag.

Aston Villa må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele otte har skavanker af varierende art.

Jhon Duran, Pau Torres, Lucas Digne, Bertrand Traore, Kortney Hause, Diego Carlos, Bertrand Traore, Tyrone Mings og Emiliano Buendia bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Aston Villa, når de drager til Bramall Lane.

Sheffield United mod Aston Villa – indbyrdes historik

Sheffield United har gjort rent bord de sidste 3 gange de har spillet hjemme i Bramall Lane mod Aston Villa. Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Sheffield United og Aston Villa fandt sted i december 2023. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Sheffield United vandt fire af deres seneste ti kampe mod Aston Villa, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten endte uafgjort.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i Premier League imellem Sheffield United og Aston Villa blev der scoret højst to mål. I to af de tidligere syv kampe mellem Sheffield United og Aston Villa scorede begge hold.

Sheffield United mod Aston Villa Spiltips

Ollie Watkins scorede blot to mål i sine seneste seks kampe, men præsterede dog ti i løbet af sæsonen indtil nu. Han har sigtekornet rettet mod at udvide totalen, når Aston Villa kommer på besøg hos Sheffield United.

Sheffield United høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Aston Villa sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt to nederlag. Sheffield United scorede kun kampens første mål to gange i deres seneste 10 kampe på Bramall Lane. Aston Villa scorede kampens første kasse i fem af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Sheffield United præsterede et gennemsnit på 0.86 mål, mens Aston Villa snittede en mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Sheffield Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.