Sheffield United mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Sheffield United tager på hjemmebanen Bramall Lane imod Bournemouth, der kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League.

Sheffield United er nummer 19 i tabellen med fem point efter 12 kampe, mens Bournemouth rangerer som nummer 17 med ni point efter 12 kampe.

Når det kommer til mål, er Sheffield United ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 28 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.8 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Bournemouth vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 23 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.3 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Sheffield United kan blot fremvise en enkelt sejr efter 12 spillede kampe i Premier League i denne sæson. De har spillet uafgjort to gange og lidt ni nederlag. Sheffield United lukkede mål ind i deres foregående 12 kampe på stribe.

Bournemouth har indtil videre præsteret to sejre og tre uafgjorte samt syv nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Der er scoret imod Sheffield United i de seneste 16 kampe
  • 12 af Sheffield United’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • Sheffield United tabte 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Sheffield United har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Sheffield United i de seneste 10 hjemmekampe
  • I de seneste 7 Bournemouth udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • I 6 af de seneste 7 udekampe Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af Bournemouth’s seneste 7 udekampe havde over 3.5 mål
  • Bournemouth var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 6 af Bournemouth’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål

Form Sheffield United mod Bournemouth

Sheffield United har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Arsenal gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 5-0. De revancherede de med en sejr på 2-1 over Wolverhampton, inden de senest spillede 1-1 mod Brighton. Sheffield United har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Bramall Lane. De opnåede uafgjort en gange og tabte fire af disse, hvori de scorede seks og indkasserede 16 mål.

Bournemouth har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-2 af Liverpool. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 6-1 til Manchester City, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Newcastle. Bournemouth vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede en uafgjorte og fem nederlag af sig. De lukkede 18 mål ind og scorede selv fem.

Sheffield United noterede sig nul point efter nul sejre i deres seneste to kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede to mål, men indkasserede også fem selv. Bournemouth noterede sig tre point efter en sejre i deres seneste en kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede to mål, men indkasserede også en selv.

Sheffield United vs Bournemouth – Seneste nyt

Sheffield United kan i værste fald risikere at have hele 11 spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp. Oliver McBurnie behøver ikke klæde om, når Sheffield United næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Rhian Brewster, Oliver McBurnie, Anel Ahmedhodzic, Chris Basham, Tom Davies, John Egan, Ismaila Cheick Coulibaly, John Egan, Daniel Jebbison, Rhian Brewster og Rhys Norrington-Davies er alle ude af truppen, som Sheffield United tager imod Bournemouth med på Bramall Lane.

Bournemouth ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på lørdag møder Sheffield United.

Det er navne som Alex Scott, Tyler Adams, Emiliano Marcondes, Ryan Fredericks og Tyler Adams, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Bramall Lane.

Sheffield United mod Bournemouth – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Sheffield United og Bournemouth daterer sig nogle år tilbage, da Sheffield United vandt 2-1 på Bramall Lane. Mon ikke vi kan regne med, Sheffield United glæder sig til at forny bekendtskabet. Sheffield United går til kampen mod Bournemouth med en 1-1-0 statistik for deres seneste to møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 50%.

Begge hold scorede i to af de seneste to kampe mellem Sheffield United og Bournemouth.

Sheffield United mod Bournemouth Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Oliver Norwood ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Bournemouth sætter deres lid til, at Dominic Solanke kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Sheffield United høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Bournemouth sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Sheffield United holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Bournemouth præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste to kampe mellem disse to hold. Sheffield United præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Bournemouth snittede en mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Sheffield Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Bournemouth spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på en mål i disse kampe.