Sheffield United mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Sheffield United skal op imod Brentford på Bramall Lane på lørdag i en spændende Premier League duel.

Ligaens bundprop, Sheffield United, har bare opnået fem point for deres første 15 afviklede runder, mens gæsterne fra Brentford har taget 19 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 11 i Premier League stillingen.

Når det kommer til mål, er Sheffield United ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne seks gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 32 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 3.2 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Brentford er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Brentford præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Sheffield United er noteret for en sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i Premier League i denne sæson. Sheffield United indkasserede mindst ét mål i deres seneste 15 kampe.

Brentford kigger på fem sejre, samt fire uafgjorte såvel som seks nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Der er scoret imod Sheffield United i de seneste 19 kampe
  • Sheffield United har ikke vundet 18 af 20 af deres seneste kampe
  • 12 af Sheffield United’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Sheffield United i de seneste 11 hjemmekampe
  • Sheffield United var i tabte 8 af deres seneste 10 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Brentford i 12 af de seneste 14 kampe
  • I de seneste 5 Brentford udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Brentford i 10 af de seneste 12 udekampe
  • 7 af Brentford’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Brentford scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe

Form Sheffield United mod Brentford

Sheffield United har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-3 af Bournemouth, før Burnley satte sig igennem med 5-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Liverpool, der satte sig igennem med 0-2. Sheffield United var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens en sluttede uafgjort og de led fire nederlag. De stod selv for seks mål, men indkasserede samtidig 18.

Det er alt eller intet for Brentford i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 0-1 nederlag mod Arsenal, hvortil de svarede igen mod Luton i en 3-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-1 mod Brighton. Brentford kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv fem.

Brentford noterede sig otte point efter to sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ti mål, men indkasserede også syv selv.

Sheffield United vs Brentford – Seneste nyt

Sheffield United kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Oliver McBurnie og Oliver McBurnie er ikke til rådighed for Sheffield United-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Rhian Brewster, Chris Basham, Tom Davies, John Egan, Ismaila Cheick Coulibaly, John Egan, Daniel Jebbison, Rhian Brewster og Rhys Norrington-Davies er alle ude af truppen, som Sheffield United tager imod Brentford med på Bramall Lane.

Brentford må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele ni har skavanker af varierende art. Christian Noergaard og Ivan Toney har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Brentford-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Kristoffer Vassbakk Ajer, Mathias Jensen, Nathan Collins, Aaron Hickey, Rico Henry og Joshua Dasilva, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Bramall Lane.

Sheffield United mod Brentford – indbyrdes historik

Sheffield United vandt fem af deres foregående ti kampe mod Brentford, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

Sheffield United mod Brentford Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Oliver Norwood ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Brentford sætter deres lid til, at Neal Maupay kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Sheffield United opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i to af disse. De led syv nederlag i denne serie. Brentford nappede to sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led fem nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Sheffield United holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Brentford præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Sheffield Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Brentford spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.