Sheffield United mod Burnley – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Burnley kommer til Bramall Lane til et opgør i Premier League på lørdag, håber Sheffield United at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Ligaens bundprop, Sheffield United, har bare opnået 16 point for deres første 32 afviklede runder, mens gæsterne fra Burnley har taget 20 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 19 i Premier League stillingen.

Sheffield United kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 30 mål. Det er tre mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Hvad målscoring angår, er Burnley ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Sheffield United har vundet tre sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden 22 kampe i denne sæson i Premier League. Sheffield United indkasserede mindst ét mål i deres seneste 16 kampe.

Burnley kigger på fire sejre, samt otte uafgjorte såvel som 21 nederlag i Premier League. Burnley kiksede med at holde buret rent i deres seneste 15 kampe.

Vores tip

  • Der er scoret imod Sheffield United i 35 af de seneste 37 kampe
  • Der er scoret imod Sheffield United i 29 af de seneste 30 kampe i Premier League
  • 11 af Sheffield United’s seneste 12 kampe havde over 3.5 mål
  • 14 af Sheffield United’s seneste 16 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 5 Sheffield United hjemmekampe , har summen af mål været over 4.5
  • Der er scoret imod Burnley i 34 af de seneste 36 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Burnley i 26 af de seneste 28 kampe
  • Der er scoret imod Burnley i 21 af de seneste 22 udekampe i Premier League
  • Burnley har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Burnley har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe i Premier League

Form Sheffield United mod Burnley

Bare ét point forhindrer Sheffield United i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-1 af Liverpool, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Chelsea. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Brentford, som satte sig igennem med 2-0. Sheffield United præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Bramall Lane. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag, mens de indkasserede 23 og scorede syv mål.

Burnley har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Wolverhampton blev det 1-1, hvorefter Everton viste sig for stærke og sejrede 1-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Brighton. Burnley formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede 14 og scorede seks mål.

Sheffield United opnåede fire point for deres seneste syv møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede en sejre, scorede ti og lukkede 17 mål ind. Burnley sikrede sig to sejre fra ni scorede mål og 11 indkasserede i deres seneste otte kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem otte point til kontoen.

Sheffield United vs Burnley – Seneste nyt

Sheffield United kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp. Oliver McBurnie får en fridag fra Sheffield United-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Oliver McBurnie, Ivo Grbic, George Baldock, Chris Basham, John Egan og Daniel Jebbison er blandt de seks spillere, som mangler for Sheffield United den kommende lørdag.

I værste fald må Burnley finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Sander Berge og Maxime Esteve er ikke tilgængelige for Burnley den kommende lørdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Nathan Redmond, Jordan Beyer, Charlie Taylor og Luca Koleosho, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Bramall Lane.

Sheffield United mod Burnley – indbyrdes historik

Sheffield United har gjort rent bord de sidste 3 gange de har spillet hjemme i Bramall Lane mod Burnley. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Sheffield United stod overfor Burnley. Det sluttede 5-0 i en fremragende Premier League duel imellem klubberne. Sheffield United går til kampen mod Burnley med en 2-1-2 statistik for deres seneste fem møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

Begge hold scorede i en af de seneste fem kampe mellem Sheffield United og Burnley.

Sheffield United mod Burnley Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Oliver McBurnie, der viser god form for Sheffield United. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Burnley.Gæsterne krydser fingre for Jacob Bruun Larsen til at score igen efter to Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Sheffield United opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i tre af disse. De led seks nederlag i denne serie. Burnley nappede en sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led seks nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Sheffield United holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Burnley præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Sheffield United præsterede et gennemsnit på en mål, mens Burnley snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af Sheffield Uniteds foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.1 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Burnley spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.