Sheffield United mod Chelsea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Chelsea er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Bramall Lanepå søndag. Gæsterne fra Sheffield United ankommer ikke med en formkurve i Premier League, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Ligaens bundprop, Sheffield United, har bare opnået 15 point for deres første 30 afviklede runder, mens gæsterne fra Chelsea har taget 43 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 10 i Premier League stillingen.

Hold godt øje med mål, når Chelsea spiller kamp på søndag, for begge hold var på tavlen utrolige 8 gange i træk i deres kampe.

Sheffield United kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 31 mål. Det er 3.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Chelsea ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 21 mål ind, eller 2.1 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent en gange.

Sheffield United er noteret for tre sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 21 nederlag i Premier League i denne sæson. Sheffield Uniteds seneste 4 kampe bød på mere end 3.5 mål.

Chelsea har indtil videre præsteret 12 sejre og syv uafgjorte samt ti nederlag i Premier League. Chelseas seneste 4 kampe bød på over 3.5 mål.

Vores tip

  • Der er scoret imod Sheffield United i 33 af de seneste 35 kampe
  • Der er scoret imod Sheffield United i 27 af de seneste 28 kampe i Premier League
  • Sheffield United var i tabte de seneste 4 hjemme kampe i træk involveret i opgør med over 4.5 mål
  • 13 af Sheffield United’s seneste 15 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 9 af Sheffield United’s seneste 10 kampe havde over 3.5 mål
  • I 10 af de seneste 11 udekampe Chelsea har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Chelsea i 24 af de seneste 26 udekampe
  • I 11 af de seneste 13 udekampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • I 9 af de seneste 10 kampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • I 9 af de seneste 10 kampe Chelsea har spillet i Premier League, har begge hold scoret

Form Sheffield United mod Chelsea

Det er ikke helt skidt for Sheffield United, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Bournemouth, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 3-3 mod Fulham, før de desværre tabte med 3-1 til Liverpool. Sheffield United præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Bramall Lane. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag, mens de indkasserede 24 og scorede syv mål.

Chelsea virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Leicester, der blev nedlagt 4-2. Herefter spillede de 2-2 mod Burnley, hvorpå Manchester United blev besejret 4-3. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Chelsea to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede 11 mål.

Chelsea noterede sig 14 point efter fire sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 16 mål, men indkasserede også 12 selv.

Sheffield United vs Chelsea – Seneste nyt

Sheffield United kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Oliver McBurnie behøver ikke klæde om, når Sheffield United næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Oliver McBurnie, Ivo Grbic, George Baldock, Chris Basham, John Egan og Daniel Jebbison er alle ude af truppen, som Sheffield United tager imod Chelsea med på Bramall Lane.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele seks har skavanker af varierende art.

Det er navne som Benoit Badiashile, Romeo Lavia, Lesley Ugochukwu, Marc Cucurella, Robert Sanchez, Reece James og Wesley Fofana, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Bramall Lane.

Sheffield United mod Chelsea – indbyrdes historik

Sheffield United har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Chelsea. Med sejre på 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Sheffield United ser Chelsea uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Chelsea synes at have et godt øje til Sheffield United, som de har slået fem gange i deres seneste syv kampe.

Chelsea scorede i deres seneste 4 opgør mod Sheffield United i Premier League. Af de seneste syv indbyrdes opgør mellem Sheffield United og Chelsea var der gevinst på over 2.5 mål to gange.

Sheffield United mod Chelsea Spiltips

Han har hamret 16 mål ind så langt i turneringen og Cole Palmer stod desuden for seks basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Sheffield United.

Sheffield United opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i to af disse. De led syv nederlag i denne serie. Chelsea nappede tre sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede to uafgjort og led fem nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Sheffield United holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Chelsea præsterede et rent i nul af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste syv kampe mellem disse to klubber. Sheffield United præsterede et gennemsnit på en mål, mens Chelsea landede et snit på 2.16 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen tre gange i disse kampene. Der var over 2.5 mål i ni af Sheffield Uniteds foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.3 mål i processen. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 2.5 mål.