Sheffield United mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Everton ankommer til Bramall Lane på lørdag for at udfordre Sheffield United i Premier League, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Sheffield United er nummer 17 i tabellen med nul point efter tre kampe, mens Everton rangerer som nummer 20 med nul point efter tre kampe.

Det er ikke sådan, at Sheffield United ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne fem mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Vores tip

  • 13 af Sheffield United’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Sheffield United var i tabte 6 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Sheffield United var i tabte de seneste 4 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Sheffield United har i tabte 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke scorede et mål
  • Sheffield United tabte 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Everton har i tabte de seneste 3 kampe i træk ikke scorede et mål
  • 6 af Everton’s seneste 7 kampe havde under 1.5 mål
  • Everton var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • 10 af Everton’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Everton’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål

Form Sheffield United mod Everton

Bare ét point forhindrer Sheffield United i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-1 og 1-2 mod Nottingham Forrest og Manchester City. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Lincoln City. Det ligner en sæson, hvor Sheffield United vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i Premier League. Sheffield United vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede tre og lukkede otte mål ind.

Everton har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 4-0 af Aston Villa. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-1 til Wolverhampton, for så at svare igen med en 1-2 sejr over Doncaster. En placering i den øvre halvdel af tabellen er den ultimative drøm for Everton, men en mere realistisk målsætning er nok bare at redde en ny sæson i Premier League. Everton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv otte.

Sheffield United vs Everton – Seneste nyt

Sheffield United kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Ben Osborn, Max Lowe, Anis Ben Slimane, John Fleck, Daniel Jebbison, Rhian Brewster og Rhys Norrington-Davies er blandt de syv spillere, som mangler for Sheffield United på lørdag.

Everton må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele syv har skavanker af varierende art.

Alex Iwobi, Dominic Calvert-Lewin, Andre Gomes, Dwight McNeil, Dele Alli, Jack Harrison og Seamus Coleman bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Everton, når de drager til Bramall Lane.

Sheffield United mod Everton – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Sheffield United og Everton daterer sig nogle år tilbage, da Sheffield United vandt 1-0 på Bramall Lane. Mon ikke vi kan regne med, Sheffield United glæder sig til at forny bekendtskabet. Sheffield United vandt to af deres foregående syv kampe mod Everton, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Sheffield United og Everton blev der scoret under 1.5 mål. Begge hold scorede i en af de seneste seks kampe mellem Sheffield United og Everton.

Sheffield United mod Everton Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Premier League kampe, håber Sheffield United stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Everton deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Premier League kampe.

Sheffield United vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Everton vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden en af disse udekampe. Sheffield United vandt kun beskedne tre sejre i deres seneste 10 kampe, mens Everton præsterede to sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Sheffield Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i tre af de seneste ti kampe, som Everton spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål undervejs i processen.