Liverpools vingeskudte mestre jagter revanche mod bundhold

Liverpool ankommer til kampen på søndag den 28. februar kl. 20:15 på Bramall Lane som kæmpefavoritter mod Sheffield United, idet formen halter gevaldigt hos hjemmeholdet. Sheffield United er placeret som nummer 20 i stillingen med 11 point for 25 kampe. Liverpool ligger til gengæld 29 point foran som nummer 6 .

Både Sheffield United og Liverpool har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

The Blades fortsætter skuffende resultater.

Stakkels The Blades går tomhændede ind til deres kommende kamp i Premier League efter en sløj stime af 3 nederlag i træk i Premier League. I deres seneste tre kampe vandt Sheffield United 1-0 mod Bristol City i FA Cup, før de led et 3-0 nederlag mod West Ham for så senest at præstere et 1-0 nederlag mod Fulham.

Sheffield United har noteret sig 4 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme. Ikke desto mindre synes der er at være optræk til en øretæve den kommende søndag.

Liverpool fortsætter skuffende resultater.

Det er miserable tider for The Reds, der kan fremvise 4 nederlag på stribe som belønning for deres, indrømmet, beskedne indsats. Liverpool blev udspillet 3-1 af Leicester, hvorefter de vandt en 2-0 sejr mod RB Leipzig i Champions League, inden de tabte 2-0 til Everton i deres foregående tre kampe.

Liverpool har leveret solide præstationer på udebane med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende søndag.

The Blades vs Liverpool h2h

The Reds havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i oktober 2020 i Premier League. I de foregående 5 kampe mellem Sheffield United og Liverpool gik 2 af dem over 2.5 mål. Begge duellanter scorede desuden mål i 2 af de 10 kampe. The Reds har haft et stærkt greb om Sheffield United på det seneste og vandt 4 gange i 5 foregående kampe i Premier League.

Ifølge bookmakerne er Liverpool favoritter til sejren. Et væddemål på en away giver dig 1.36 på oddset. Spilselskaberne vurderer med andre ord, at Liverpool har 73% chance for en sejr mod Sheffield United. Er du fristet af et væddemål på Sheffield United kan der høstes 7.50 gange pengene på oddset.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.60 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 63% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 2.20 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics