Sheffield United mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Sheffield United og Liverpool, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Bramall Laneden kommende onsdag.

Sheffield United er nummer 20 i tabellen med fem point efter 14 kampe, mens Liverpool rangerer som nummer 2 med 31 point efter 14 kampe.

Sheffield United fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på onsdag. Liverpool bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Når det kommer til mål, er Sheffield United ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 32 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 3.2 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Liverpool ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de 11 mål ind, eller 1.1 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

Sheffield United kan blot fremvise en enkelt sejr efter 14 spillede kampe i Premier League i denne sæson. De har spillet uafgjort to gange og lidt 11 nederlag. Sheffield United indkasserede mindst ét mål i deres seneste 14 kampe.

Liverpool har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 14 kampe. De kan i stedet fremvise ni sejre og fire uafgjorte. Liverpool tabte ingen af deres seneste 7 kampe.

Vores tip

  • Der er scoret imod Sheffield United i de seneste 19 kampe
  • Sheffield United har ikke vundet 18 af 20 af deres seneste kampe
  • 12 af Sheffield United’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Sheffield United i de seneste 11 hjemmekampe
  • Sheffield United var i tabte 8 af deres seneste 10 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Liverpool scorede i deres seneste 35 kampe
  • I de seneste 11 udekampe i træk Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • Liverpool scorede i deres seneste 18 udekampe
  • Liverpool har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Liverpool i de seneste 11 udekampe

Form Sheffield United mod Liverpool

Sheffield United har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Brighton, hvorefter de mod Bournemouth tabte 1-3. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Burnley, der vandt 5-0. Sheffield United var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens en sluttede uafgjort og de led fire nederlag. De stod selv for syv mål, men indkasserede samtidig 18.

Liverpool er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Manchester City, før de bankede LASK med 4-0. Senest blev Fulham nedlagt i en 4-3 sejr. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Liverpool to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede otte og scorede ti mål.

Sheffield United opnåede nul sejre og nul point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv 17 ind. Liverpool noterede sig ti point efter tre sejre i deres seneste fire kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ni mål, men indkasserede også to selv.

Sheffield United vs Liverpool – Seneste nyt

Sheffield United kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de den kommende onsdag igen skal i kamp. Oliver McBurnie og Oliver McBurnie er ikke til rådighed for Sheffield United-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Rhian Brewster, Chris Basham, Tom Davies, John Egan, Ismaila Cheick Coulibaly, John Egan, Daniel Jebbison, Rhian Brewster og Rhys Norrington-Davies er blandt de ni spillere, som mangler for Sheffield United den kommende onsdag.

Liverpool må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele ni har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Liverpool-truppen, er Alexis Mac Allister i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Diogo Jota, Alisson Becker, Andrew Robertson, Stefan Bajcetic, Trent Alexander-Arnold og Thiago Alcantara bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Liverpool, når de drager til Bramall Lane.

Sheffield United mod Liverpool – indbyrdes historik

Liverpool har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 5 indbyrdes opgør mod Sheffield United i Premier League-regi. Sidste gang Sheffield United stod over for Liverpool, vandt Liverpool med 2-0 på Bramall Lane. Liverpool synes at have et godt øje til Sheffield United, som de har slået fem gange i deres seneste seks kampe.

Liverpool scorede i deres seneste 6 opgør mod Sheffield United i Premier League. Begge hold scorede i to af de seneste seks kampe mellem Sheffield United og Liverpool.

Sheffield United mod Liverpool Spiltips

Hold godt øje med Oliver McBurnie, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Sheffield United. For gæsterne præsterede Mohamed Salah fem mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Sheffield United opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i to af disse. De led syv nederlag i denne serie. Liverpool nappede fire sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede fire uafgjort og led to nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Sheffield United holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Liverpool præsterede et rent i nul af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Sheffield United præsterede et gennemsnit på 0.34 mål, mens Liverpool snittede to mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Sheffield Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Liverpool spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.7 mål i disse kampe.