Sheffield United mod Nottingham Forrest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nottingham Forrest står overfor Sheffield United på lørdag i et Premier League møde på Bramall Lane.

Ligaens bundprop, Sheffield United, har bare opnået 16 point for deres første 35 afviklede runder, mens gæsterne fra Nottingham Forrest har taget 26 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 17 i Premier League stillingen.

Sheffield United fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på lørdag. Nottingham Forrest bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Sheffield United kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 32 mål. Det er 3.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Hvad målscoring angår, er Nottingham Forrest ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Sheffield United er noteret for tre sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 25 nederlag i Premier League i denne sæson. Sheffield United indkasserede mindst ét mål i deres seneste 19 kampe.

Nottingham Forrest har indtil videre præsteret syv sejre og ni uafgjorte samt 19 nederlag i Premier League. Nottingham Forrest indkasserede mindst én kasse i deres seneste 10 kampe.

Vores tip

  • Der er scoret imod Sheffield United i 40 af de seneste 42 kampe
  • Der er scoret imod Sheffield United i 34 af de seneste 35 kampe i Premier League
  • 15 af Sheffield United’s seneste 17 kampe havde over 3.5 mål
  • 16 af Sheffield United’s seneste 18 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 13 af Sheffield United’s seneste 15 kampe i Premier League havde over 3.5 mål
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 25 af 27 af deres seneste udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 26 af de seneste 28 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 25 af de seneste 27 udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 22 af de seneste 23 kampe i Premier League
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe

Form Sheffield United mod Nottingham Forrest

Sheffield United har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-4 af Burnley, før Manchester United satte sig igennem med 4-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Newcastle, der satte sig igennem med 5-1. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Sheffield United har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Sheffield United er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede to uafgjorte af sig samt fire nederlag. De indkasserede 25 mål og scorede selv seks.

Nottingham Forrest har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Wolverhampton, hvorefter de mod Everton tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Manchester City, der vandt 0-2. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Nottingham Forrest har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Nottingham Forrest formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede 12 og scorede fem mål.

Sheffield United noterede sig syv point efter to sejre i deres seneste otte kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ti mål, men indkasserede også 19 selv. Nottingham Forrest noterede sig syv point efter en sejre i deres seneste otte kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ni mål, men indkasserede også 12 selv.

Sheffield United vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Sheffield United kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp. Oliver McBurnie behøver ikke klæde om, når Sheffield United næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Oliver McBurnie, Ivo Grbic, George Baldock, Chris Basham, John Egan og Daniel Jebbison er alle ude af truppen, som Sheffield United tager imod Nottingham Forrest med på Bramall Lane.

Nottingham Forrest har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Gonzalo Montiel og Chris Wood bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Nottingham Forrest, når de drager til Bramall Lane.

Sheffield United mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

Sheffield United har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Nottingham Forrest. I det seneste opgør mellem disse to løb Nottingham Forrest med de tre point i en 2-1 kamp, der blev spillet på Bramall Lane den 18 august 2023. Sheffield United går til kampen mod Nottingham Forrest med en 0-0-1 statistik for deres seneste en møde. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Sheffield United og Nottingham Forrest blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i en af de seneste en kamp mellem Sheffield United og Nottingham Forrest.

Sheffield United mod Nottingham Forrest Spiltips

Chris Wood har gang i en stærk sæson med 12 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede trekugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Nottingham Forrest krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Sheffield United den kommende lørdag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Chris Wood på oddset til komme på tavlen igen.

Sheffield United opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i tre af disse. De led seks nederlag i denne serie. Nottingham Forrest nappede to sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Sheffield United på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Nottingham Forrests seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Sheffield United præsterede et gennemsnit på en mål, mens Nottingham Forrest snittede to mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Sheffield Uniteds forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.2 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.