Blades passer godt på Tottenhams kontraløb

Der spilles tre kampe søndag i denne runde 19 af Premier League og den første af disse afvikles i Sheffield. På Bramall Lane tager hjemmeholdet Sheffield United imod Tottenham Hotspurs, og hjemmeholdet giver flotte 6.40 for en sejr på oddset. Chelsea kan til gengæld spilles til beskedne 1.57 på oddset i en kamp, hvor dommer Andrew Marriner fløjter kick off kl. 15.00.

Det er en kamp, der kan sende Sheffield United endnu længere ned i det søle, hvor de allerede står solidt forplantet. Blot fem point er det blevet til i denne deres anden sæson i træk i Premier League. De har dog tanket selvtillid i den forløbne uge med først en sejr på 3-2 i FA Cup. Dén fulgte de op tirsdag aften med at tage sæsonens første sejr i Premier League. Det har uden tvivl givet mod på mere for “The Blades”.

Tottenhams formkurve er en pudsig størrelse i øjeblikket. De små-skuffede i ugens løb ved kun at opnå 1-1 på hjemmebane mod nedrykningstruede Fulham. Et vidnesbyrd om, at ikke alt swinger hos Harry Kane og co. De er dog ikke desto mindre uden nederlag i fem kamp, og har spillet sig i finalen i EFL Cup. I Premier League er man til gengæld kun noteret for en sejr i fem kampe. Dén slags koster i den tætte topstrid, hvor Tottenham er rutsjet ned som nummer seks.

Deres indbyrdes historik kunne dårligt være mere jævnbyrdig. Spurs vandt to af de seneste seks kampe, de har afviklet mod hinanden. Sheffield United vandt til gengæld også to af disse, hvilket selvsagt efterlader to kampe, som sluttede uafgjort. Tre af deres seneste seks kampe havde over 2.5 mål. Fire af deres seneste 10 kampe havde mål af begge hold.

Der scores generelt ikke mange mål i Tottenhams kampe, senest udstillet med 1-1 mod Fulham. Dèn kamp vil Sheffield United helt sikkert have afluret for at se, hvordan man bremser Tottenhams kontraløb. De kommer fra en 1-0 triumf. Én opskrift som virker, ændrer man ikke på, og de ved, hvor vigtige alle point er. De kan utroligt nok stadig nå at redde sig, og vi regner med en meget tæt affære.

Flere interessante tips