Sheffield United mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tottenham er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Bramall Lanepå søndag. Gæsterne fra Sheffield United ankommer ikke med en formkurve i Premier League, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Ligaens bundprop, Sheffield United, har bare opnået 16 point for deres første 37 afviklede runder, mens gæsterne fra Tottenham har taget 63 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 5 i Premier League stillingen.

Sheffield United kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 29 mål. Det er 2.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Tottenham er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens Tottenham præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

Sheffield United har vundet tre sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden 27 kampe i denne sæson i Premier League. Sheffield United tabte deres foregående 6 opgør.

Tottenham kigger på 19 sejre, samt seks uafgjorte såvel som 12 nederlag i Premier League. Tottenham indkasserede mindst én kasse i deres seneste 10 kampe.

Vores tip

  • Der er scoret imod Sheffield United i 42 af de seneste 44 kampe
  • I de seneste 10 Sheffield United hjemmekampe , har summen af mål været over 3.5
  • Der er scoret imod Sheffield United i 36 af de seneste 37 kampe i Premier League
  • I de seneste 10 Sheffield United hjemmekampe , har summen af mål været over 2.5
  • Sheffield United har ikke vundet 24 af 26 af deres seneste kampe i Premier League
  • 17 af Tottenham’s seneste 19 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Tottenham i 25 af de seneste 27 kampe i Premier League
  • 13 af Tottenham’s seneste 15 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Tottenham i 19 af de seneste 21 kampe
  • Tottenham har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe

Form Sheffield United mod Tottenham

Sheffield United har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 5-1 af Newcastle, før Nottingham Forrest satte sig igennem med 1-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Everton, der satte sig igennem med 1-0. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Sheffield United har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Sheffield United er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede to uafgjorte af sig samt fire nederlag. De indkasserede 23 mål og scorede selv syv.

Det er alt eller intet for Tottenham i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 4-2 nederlag mod Liverpool, hvortil de svarede igen mod Burnley i en 2-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-2 mod Manchester City. Tottenham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv syv.

Sheffield United opnåede nul sejre og en point i de seneste 11 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv 41 ind. Tottenham vandt ni af deres seneste 11 opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 26 og indkasserede selv 13 mål, hvilket samlet indbragte 29 point.

Sheffield United vs Tottenham – Seneste nyt

Sheffield United kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Oliver McBurnie behøver ikke klæde om, når Sheffield United næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Oliver McBurnie, Ivo Grbic, George Baldock, Chris Basham, John Egan og Daniel Jebbison er alle ude af truppen, som Sheffield United tager imod Tottenham med på Bramall Lane.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder Sheffield United. Blandt de fraværende spillere i Tottenham-truppen, er Yves Bissouma i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Ryan Sessegnon, Manor Solomon og Alfie Whiteman bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Tottenham, når de drager til Bramall Lane.

Sheffield United mod Tottenham – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Tottenham med de tre point i en 2-1 kamp, der blev spillet på Bramall Lane den 16 september 2023. Sheffield United går til kampen mod Tottenham med en 2-1-4 statistik for deres seneste syv møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 29%.

Tottenham scorede i deres seneste 7 opgør mod Sheffield United i Premier League. I de seneste syv indbyrdes opgør mellem Sheffield United og Tottenham fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Sheffield United mod Tottenham Spiltips

Heung-Min Son scorede blot to mål i sine seneste seks kampe, men præsterede dog 17 i løbet af sæsonen indtil nu. Han har sigtekornet rettet mod at udvide totalen, når Tottenham kommer på besøg hos Sheffield United.

Sheffield United vandt ikke en eneste af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, men opnåede dog tre uafgjorte undervejs. De ledsyv nederlag i denne serie. Tottenham vandt to af deres foregående 10 ligakampe på udebane, mens de spillede uafgjort i tregange. De tabte fem udekampe i denne serie. Målene flyder rimeligt frit for Sheffield United på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Tottenhams seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste syv kampe mellem disse to klubber. Sheffield United præsterede et gennemsnit på 1.14 mål, mens Tottenham landede et snit på to mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der var over 2.5 mål i otte af Sheffield Uniteds foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.3 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Tottenham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.