Sheffield United mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når West Ham ankommer til Bramall Lane den kommende søndag for at udfordre Sheffield United i Premier League, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Ligaens bundprop, Sheffield United, har bare opnået ni point for deres første 20 afviklede runder, mens gæsterne fra West Ham har taget 34 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 6 i Premier League stillingen.

Når det kommer til mål, er Sheffield United ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på to pr. kamp med en clean sheets undervejs.

West Ham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

Sheffield United har vundet to sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden 15 kampe i denne sæson i Premier League.

West Ham kigger på ti sejre, samt fire uafgjorte såvel som seks nederlag i Premier League. West Ham holdt målet rent i deres seneste 4 opgør i træk.

Vores tip

  • Der er scoret imod Sheffield United i 24 af de seneste 25 kampe
  • Sheffield United har ikke vundet 20 af 22 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Sheffield United i 13 af de seneste 14 hjemmekampe
  • Sheffield United har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • 8 af Sheffield United’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • West Ham scorede i 22 af deres seneste 24 udekampe
  • West Ham har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • 8 af West Ham’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål
  • West Ham scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • 9 af West Ham’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål

Form Sheffield United mod West Ham

Sheffield United har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Luton tabte de 2-3, Manchester City også viste sig for stærke i en 2-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Sheffield United formåede at vinde 0-4 over Gillingham. Sheffield United vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede syv og lukkede 11 mål ind.

West Ham har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Arsenal med 0-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod Brighton. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Bristol City. West Ham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede 14 mål.

Sheffield United opnåede nul sejre og en point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv 16 ind. West Ham noterede sig 12 point efter fire sejre i deres seneste seks kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 11 mål, men indkasserede også otte selv.

Sheffield United vs West Ham – Seneste nyt

Sheffield United kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp. Med tre spillere i karantæne er Sheffield United tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Anis Ben Slimane, Yasser Larouci og Oliver McBurnie sidder i straffeboksen.

Chris Basham, Tom Davies, John Egan, John Egan, Daniel Jebbison og Rhian Brewster er blandt de seks spillere, som mangler for Sheffield United på søndag.

I værste fald må West Ham finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Nayef Aguerd og Mohammed Kudus er ikke tilgængelige for West Ham på søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Kurt Zouma, Lucas Paqueta og Michail Antonio bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med West Ham, når de drager til Bramall Lane.

Sheffield United mod West Ham – indbyrdes historik

Med sejre på 2-0 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Sheffield United ser West Ham uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. West Ham vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Sheffield United vandt tre sejre i ti opgør. West Ham kan spilles til odds 1.91 hos spilselskaberne.

Begge hold til at score gav kun gevinst i en af de foregående syv opgør mellem West Ham og Sheffield United.

Sheffield United mod West Ham Spiltips

Det har været en strålende sæson for Jarrod Bowen så langt, da han har formået at banke flotte 11 kugler i kassen. Formen er også anstændig med tre garn i de seneste seks kampe, og West Ham sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Sheffield United. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Jarrod Bowen på oddset til komme på tavlen igen.

Sheffield United høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. West Ham sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fem nederlag. Sheffield United scorede kun kampens første mål tre gange i deres seneste 10 kampe på Bramall Lane. West Ham scorede kampens første kasse i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Sheffield United præsterede et gennemsnit på 0.71 mål, mens West Ham snittede 1.14 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Sheffield Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.