Sheffield United vs Wolverhampton – Optakt, bedste Odds og gode tips

Når Wolverhampton ankommer til Bramall Lane den kommende lørdag for at udfordre Sheffield United i Premier League, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Sheffield United er nummer 20 i tabellen med en point efter ti kampe, mens Wolverhampton rangerer som nummer 12 med 12 point efter ti kampe.

Der er blevet scoret flittigt i Wolverhamptons seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 7 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende lørdag.

Når det kommer til mål, er Sheffield United ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 29 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.9 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Wolverhampton er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Wolverhampton præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Sheffield United har vundet nul sejre, mens de har spillet en uafgjort og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Premier League. Sheffield United tabte deres foregående 6 opgør.

Wolverhampton har indtil videre præsteret tre sejre og tre uafgjorte samt fire nederlag i Premier League. Wolverhampton lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

  • Sheffield United har ikke vundet deres seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod Sheffield United i de seneste 13 kampe
  • Sheffield United tabte 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Sheffield United var i tabte 8 af deres seneste 10 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 9 af Sheffield United’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 26 af de seneste 28 udekampe
  • I de seneste 6 kampe i træk Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Wolverhampton scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 9 af de seneste 11 kampe

Form Sheffield United mod Wolverhampton

Sheffield United har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af Fulham, før Manchester United satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Arsenal, der satte sig igennem med 5-0. Sheffield United har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Bramall Lane. De opnåede uafgjort en gange og tabte fire af disse, hvori de scorede fem og indkasserede 15 mål.

Wolverhampton går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Aston Villa, før de nedlage Bournemouth med 1-2. Mod Newcastle blev der delt i porten i en 2-2 kamp. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Wolverhampton to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede seks mål.

Wolverhampton noterede sig syv point efter to sejre i deres seneste tre kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede fire mål, men indkasserede også to selv.

Sheffield United vs Wolverhampton – Seneste nyt

Sheffield United kan i værste fald risikere at have hele 11 spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp. Oliver McBurnie får en fridag fra Sheffield United-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Anel Ahmedhodzic, Chris Basham, Tom Davies, John Egan, William Osula, Ismaila Cheick Coulibaly, John Egan, Max Lowe, Daniel Jebbison, Rhian Brewster og Rhys Norrington-Davies er blandt de 11 spillere, som mangler for Sheffield United på lørdag.

Wolverhampton har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Jean-Ricner Bellegarde og Joe Hodge bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Wolverhampton, når de drager til Bramall Lane.

Sheffield United mod Wolverhampton – indbyrdes historik

Wolverhampton vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Sheffield United vandt to af deres seneste ti kampe mod Wolverhampton, mens sidstnævnte vandt seks af disse og resten endte uafgjort.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Sheffield United og Wolverhampton blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i en af de seneste fire kampe mellem Sheffield United og Wolverhampton.

Sheffield United mod Wolverhampton Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Oliver McBurnie ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Wolverhampton sætter deres lid til, at Hee-Chan Hwang kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Sheffield United høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Wolverhampton sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Sheffield United holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Wolverhampton præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der var over 2.5 mål i otte af Sheffield Uniteds foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 0.7 mål i processen. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.