Silkeborg IF jagter gevinst mod F.C. København igen

Med begge hold på jagt efter en placering i top 4, kæmpes der om vigtige point, når Silkeborg IF tager imod F.C. København den kommende søndag. Med en placering som nummer 5 i stillingen har Silkeborg IF samlet 22 point efter 14 kampe. På 28 point befinder F.C. København sig rangeret som nummer 2 for 14 afviklede kampe. 

F.C. København er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 3F Superliga til Silkeborg IF, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. 

Silkeborg IF har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange. 

F.C. København rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 7 gange, eller 0.7 gange pr. kamp, hvor de præsterede 4 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF vs F.C. København.

  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Silkeborg IF har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • Silkeborg IF har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Silkeborg IF kampe var antal mål OVER 3.5.
  • F.C. København har scoret i seneste 23 af 25 kampe;
  • F.C. København har scoret i de seneste 19 udebane kampe i træk;
  • F.C. København har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste F.C. København kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Silkeborg IF mod F.C. København

Silkeborg IF vanskelige at nedbryde.

Silkeborg IF vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Silkeborg IF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Viborg FF. Herefter var de oppe imod OB i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod SønderjyskE, som blev nedlagt med 6-0.

F.C. København drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for F.C. København igennem de seneste ugers kampe. I deres seneste tre kampe formåede F.C. København først at banke Brøndby IF med 2-1. Herefter nedlagde de også Vejle Boldklub med 3-0, inden stimen stoppede mod PAOK, der vandt en 1-2 sejr.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at F.C. København formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Silkeborg IF 27% chance for at banke F.C. København. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod F.C. København udbetaler 1.96 i gevinst på oddset for en sejr.

Silkeborg IF v F.C. København Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Silkeborg IF senest mødte F.C. København på Parken. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 0-0. Silkeborg IF møder F.C. København med en historik imellem klubberne, der siger 0-3-7 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem Silkeborg IF og F.C. København bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Nicolai Vallys. Han har vist flaget for Silkeborg IF med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe.

F.C. København har til gengæld forhåbninger om, at Pep Biel kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.