Silkeborg IF mod AaB i 3F Superliga runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når Silkeborg IF får besøg af AaB i JYSK Park. Der er kickoff til kampen den kommende mandag.

Silkeborg IF lægger beslag på placeringen som nummer 4 i 3F Superliga med 43 point for deres første 27 kampe. Differencen til AaB er 1 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 3 i tabellen for 27 kampe.

Motivationen bør være på plads hos Silkeborg IF, som kan overhale AaB i stillingen på mandag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på JYSK Park.

Silkeborg IF har før kampen på mandag et godkendt snit på 2 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede 11 mål. Det er lig med 1.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 2 gange.

AaB vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 14 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 11 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.1 pr. kamp. De holdt målet rent 5 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v AaB.

 • Silkeborg IF scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Silkeborg IF vandt deres seneste 3 kampe
 • Der er scoret imod Silkeborg IF i 7 af de seneste 8 kampe
 • Silkeborg IF vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
 • AaB scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe
 • AaB vandt 7 af 9 af deres seneste udekampe
 • AaB har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod AaB i 6 af de seneste 8 udekampe
 • AaB scorede i 5 af deres seneste 7 kampe
 • Silkeborg IF har scoret imod i 14 af de senest 16 hjemmekampe mod AaB
 • Silkeborg IF har har ikke tabt i 11 af 13 seneste hjemmekampe mod AaB
 • I 14 ud af 16 seneste Silkeborg IF hjemmekampe mod AaB var antallet af mål over 1.5
 • Silkeborg IF har scoret imod i 5 af de senest 6 kampe mod AaB
 • I 3 ud af 4 seneste Silkeborg IF hjemmekampe mod AaB var antallet af mål under 2.5

Form Silkeborg IF mod AaB

Silkeborg IF fortsætter pointhøsten.

Silkeborg IF er i kongehumør før deres kommende opgave på mandag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev F.C. København nedlagt 3-1, hvorefter det blev 2-1 mod Randers FC. Senest måtte også AaB bøje sig i et 2-1 nederlag.

AaB håber på yderligere point til samlingen.

AaB har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Brøndby IF satte de sig igennem med 0-1, før FC Midtjylland viste sig for stærke og sejrede 2-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da AaB gik ned 1-2 mod Silkeborg IF.

Silkeborg IF v AaB Indbyrdes historik

Silkeborg IF sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 2-1 tilbage i april 2022 i 3F Superliga. Silkeborg IF går ind til opgøret med en historik mod AaB, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Silkeborg IF og AaB. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Silkeborg IF og AaB hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 28. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende mandag på JYSK Park i vente.

Silkeborg IF mod AaB – Hold øje med…

Det er vanskeligt at komme udenom Louka Prip, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 5 gange i de seneste seks kampe i 3F Superliga for AaB. Hans sæsontotal i 3F Superliga siger 12 mål. Med 6 mål i seks kampe for Silkeborg IF i 3F Superliga, er Nicklas Helenius også en spiller, der er værd at holde øje med.