Silkeborg IF mod AaB i 3F Superliga runde 3 – optakt, odds og spilfiduser

Silkeborg IF byder velkommen til AaB i 3F Superliga den kommende søndag på JYSK Park. 

Silkeborg IF har stadig ikke tabt i den nye sæson, men de håber på, at runde 3 kan indbringe sæsonens første sejr. Silkeborg IF har defineret målet for sæsonen som top 10, men de undgår næppe at spille en rolle i nedrykningskampen. 

Det er ikke just en drømmestart, AaB har noteret sig med blot et enkelt point efter de første to kampe i 3F Superliga. De har dog trods alt også mødt to af sidste sæsons tre medaljetagere. Mod en oprykker må håbet være at sætte yderligere point på kontoen.

 

  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Silkeborg IF kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • AaB ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • AaB har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 3 of 5 seneste AaB kampe var antal mål OVER 3.5;
  • AaB har scoret i seneste 6 af 8 kampe.

Form Silkeborg IF vs AaB

Silkeborg IF fortsat skidt kørende.

Silkeborg IF ankommer til kampen på søndag på nakken af en solid start på sæsonen. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Silkeborg IF i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-1 sejr mod FC Fredericia, en 0-0 uafgjort mod SønderjyskE og senest en 0-0 uafgjort mod F.C. København.

AaB drømmer om at stoppe ringe stime.

AaB går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har AaB i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-2 uafgjort mod AGF, en 2-2 uafgjort mod F.C. København og senest et 1-0 nederlag mod FC Midtjylland.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset.

Silkeborg IF v AaB Indbyrdes historik

Da Silkeborg IF har tilbragt en sæson på lavere niveau, er det første gang i 2 års, at de står overfor AaB. Den seneste kamp imellem de to daterer sig til 16 februar 2020, da AaB vandt 2-0 på udebane. Silkeborg IF vandt 30%, mens AaB vandt 60% af deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Det efterlader et facit, der siger 3-1-6 i det samlede regnskab. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Silkeborg IF og AaB. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, får man det tilsyneladende svært, når det kommer til Silkeborg. Defensiven har imponeret en del mere end offensiven i de første to kampe. Oprykkerne har stadig første mål til gode.

AaB krydser til gengæld fingre for, at Kasper Kusk kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.