Silkeborg IF mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Silkeborg IF skal op imod AaB på JYSK Park på mandag i en spændende 3F Superliga duel.

Silkeborg IF er nummer 2 i tabellen med 7 point efter 3 kampe, mens AaB rangerer som nummer 11 med 1 point efter 3 kampe.

Silkeborg IF har før opgøret på mandag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

AaB er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 25 mål, mens AaB præsterede 1 “clean sheet”. De indkasserede i snit 2.5 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v AaB.

  • Silkeborg IF scorede i deres seneste 16 kampe
  • Silkeborg IF vandt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • Silkeborg IF scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • Silkeborg IF har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Silkeborg IF har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • I 12 af de seneste 14 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB har ikke vundet 14 af 15 af deres seneste kampe
  • I 7 af de seneste 8 udekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe
  • Der er scoret imod AaB i 14 af de seneste 15 kampe

Form Silkeborg IF mod AaB

Silkeborg IF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Lyngby Boldklub. Herefter var de oppe imod FC Midtjylland i en kamp, der sluttede 1-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Brøndby IF, som blev nedlagt med 2-0.Silkeborg IF har vist potent form på JYSK Park med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod 7 imod, spillede 0 uafgjort og tabte 1.

Bare ét point forhindrer AaB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-1 og 1-3 mod Viborg FF og F.C. København. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod AC Horsens.AaB kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv 6.

Silkeborg IF vs AaB – Seneste nyt

Silkeborg IF kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod AaB den kommende mandag.

Robert Gojani, André Calisir, Oscar Fuglsang, Gustav Dahl, Alexander Lind og Niclas Holm Pedersen er alle ude af truppen, som Silkeborg IF tager imod AaB med på JYSK Park.

AaB har en næsten fuld trup til rådighed på mandag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.Blandt de fraværende spillere i AaB-truppen, er Lars Kramer i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Andreas Poulsen rejser ikke med AaB til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Silkeborg IF mod AaB – indbyrdes historik

Silkeborg IF plejer at byde at møde AaB, med 5 wins i de seneste 10 meetings. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.77.

Nicklas Helenius har været stærk for Silkeborg IF i den senere tid med 4 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. AaB håber, at Jakob Ahlmann kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Silkeborg IF vandt 7 af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 3 nederlag. AaB vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, og spillede 2 uafgjort, mens det blev til 6 nederlag.Silkeborg IF har set 5 af deres seneste 10 kampe i JYSK Park gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 6 AaBs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 goals gav gevinst i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Silkeborg IF præsterede 1.6 mål i gennemsnit, mens AaB præsterede 1.3 mål i snit. Begge hold scorede 6 gange gange i disse dueller.Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Silkeborg IFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 9 af de forrige 10 kampe, som AaB spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.