Silkeborg IF mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

Silkeborg IF byder velkommen til AC Horsens i 3F Superliga på søndag på JYSK Park.

Silkeborg IF er nummer 4 i tabellen med 16 point efter 10 kampe, mens AC Horsens rangerer som nummer 6 med 14 point efter 10 kampe.

Silkeborg IF har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er AC Horsens ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Silkeborg IF har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 10 kampe, hvori de noterede sig 5 sejre og 4 nederlag i 3F Superliga.

AC Horsens har indtil videre præsteret 4 sejre og 2 uafgjorte samt 4 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v AC Horsens.

  • Silkeborg IF scorede i deres seneste 11 hjemmekampe
  • Silkeborg IF tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Silkeborg IF har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 9 af de seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i 7 af de seneste 8 kampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i de seneste 4 udekampe
  • AC Horsens har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste udekampe
  • AC Horsens tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
  • AC Horsens scorede i 4 af deres seneste 5 kampe

Form Silkeborg IF mod AC Horsens

Silkeborg IF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod West Ham tabte de 2-3, Randers FC også viste sig for stærke i en 3-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Silkeborg IF formåede at vinde 0-3 over Næstved BK. Det er nok for meget at forlange en titel af Silkeborg IF, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. Silkeborg IF præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens 0 sluttede uafgjort og det blev til 2 nederlag. De hamrede 9 i kassen selv, mens de lukkede 7 mål ind.

AC Horsens har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-2 af Brøndby IF. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-1 til Viborg FF, for så at svare igen med en 1-0 sejr over FC Nordsjælland. AC Horsens kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 8 mål og scorede selv 2.

Silkeborg IF opnåede 6 point fra deres foregående 4 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 2 sejre med 5 mål scoret og 5 indkasseret. Af deres seneste 4 kampe mod hold fra top seks sikrede AC Horsens sig 6 point og 2 sejre. De indkasserede 4 mål, mens de selv scorede 4 gange.

Silkeborg IF vs AC Horsens – Seneste nyt

Silkeborg IF kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod AC Horsens den kommende søndag.

Robin Østrøm, Lukas Engel, Gustav Dahl, Alexander Lind og Niclas Holm Pedersen er blandt de 5 spillere, som mangler for Silkeborg IF på søndag.

Silkeborg IF mod AC Horsens – indbyrdes historik

AC Horsens har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 12 indbyrdes opgør mod Silkeborg IF. Det seneste opgør mellem Silkeborg IF og AC Horsens daterer sig nogle år tilbage, da AC Horsens vandt 2-1 på Casa Arena Horsens. Mon ikke vi kan regne med, AC Horsens glæder sig til at forny bekendtskabet. AC Horsens synes at have et godt øje til Silkeborg IF, som de har slået 6 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 4.82 på AC Horsens til at vinde igen.

Tonni Adamsen fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i 3F Superliga for Silkeborg IF. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Magnus Jensen i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i 3F Superliga for AC Horsens.

Silkeborg IF høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag i denne serie. AC Horsens sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 4 nederlag. Silkeborg IF har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål 8 gange i 10 kampe på JYSK Park. AC Horsens scorede kampens første kasse 4 gange i 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Silkeborg IF har et gennemsnit på 0.8 mål i de opgør, har AC Horsens et snit på 1.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 6 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Silkeborg IFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1 mål i disse kampe.