Silkeborg IF mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Silkeborg IF nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra AGF kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Silkeborg IF er nummer 6 i tabellen med 27 point efter 20 kampe, mens AGF rangerer som nummer 5 med 30 point efter 20 kampe.

Jagten på top seks for Silkeborg IF kan blive til virkelighed, hvis de besejrer AGF på på søndag, hvilket lover en spændende kamp.

Silkeborg IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for otte mål, mens AGF præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.8 mål pr. kamp.

Silkeborg IF er noteret for otte sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Silkeborg IF tabte deres foregående 5 opgør.

AGF har indtil videre præsteret syv sejre og ni uafgjorte samt fire nederlag i 3F Superliga. AGF tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

  • Silkeborg IF har i tabte de seneste 3 kampe i træk i 3F Superliga ikke scorede et mål
  • Silkeborg IF var i tabte de seneste 3 kampe i træk i 3F Superliga involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Silkeborg IF var i tabte de seneste 4 kampe i træk i 3F Superliga involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 11 af Silkeborg IF’s seneste 13 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • Silkeborg IF scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • 28 af AGF’s seneste 30 udekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 18 af AGF’s seneste 20 udekampe havde under 3.5 mål
  • 15 af AGF’s seneste 16 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • AGF scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe AGF har spillet, har begge hold scoret

Form Silkeborg IF mod AGF

Silkeborg IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-3 af F.C. København, før Vejle Boldklub satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Nordsjælland, der satte sig igennem med 3-1. Silkeborg IF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede ni og lukkede otte mål ind.

AGF har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Vejle Boldklub blev det 0-0, hvorefter FC Midtjylland viste sig for stærke og sejrede 2-3. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod OB. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AGF to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede fire og scorede seks mål.

Silkeborg IF opnåede syv point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med ti mål scoret og 17 indkasseret. Af deres seneste ni kampe mod hold fra top seks sikrede AGF sig otte point og en sejre. De indkasserede 15 mål, mens de selv scorede ti gange.

Silkeborg IF vs AGF – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Silkeborg IF, når de skal i aktion mod AGF.

Alexander Lind og Joel Felix er alle ude af truppen, som Silkeborg IF tager imod AGF med på JYSK Park.

AGF ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder Silkeborg IF. Mikael Anderson og Nicolai Poulsen har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste AGF-kamp på grund af karantæne.

Kevin Yakob rejser ikke med AGF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Silkeborg IF mod AGF – indbyrdes historik

AGF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Silkeborg IF. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Silkeborg IF og AGF senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på JYSK Park. AGF vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Silkeborg IF vandt tre sejre i ti opgør. AGF kan spilles til odds 2.70 hos spilselskaberne.

Silkeborg IF scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod AGF i 3F Superliga. Begge hold scorede i otte af de seneste ti kampe mellem Silkeborg IF og AGF.

Silkeborg IF mod AGF Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Stefan Thordarson ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. AGF sætter deres lid til, at Patrick Mortensen kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Silkeborg IF vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra AGF vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Silkeborg IF holdt gæsterne på JYSK Park fra scoring fem gange i deres seneste 10 hjemmekampe. AGF præsterede et rent bur i fem af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Silkeborg IF præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens AGF snittede to mål i disse. Begge hold scorede otte gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Silkeborg IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som AGF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.