Silkeborg IF mod Brøndby IF i 3F Superliga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Der er mere end blot tre point på spil, når Silkeborg IF træder op imod Brøndby IF på JYSK Park på søndag i 3F Superliga. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes.

Med en placering som nummer 4 i stillingen har Silkeborg IF samlet 31 point efter 19 kampe. På 36 point befinder Brøndby IF sig rangeret som nummer 3 for 19 afviklede kampe.

Brøndby IF er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i 3F Superliga, når de skal op imod Silkeborg IF på søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Silkeborg IF har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende søndag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.5 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 25 garn. De lukkede 8 mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Brøndby IF har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 7 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v Brøndby IF.

Form Silkeborg IF mod Brøndby IF

Silkeborg IF i forrygende form.

Silkeborg IF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod AGF, før de bankede Vejle Boldklub med 3-0. Senest blev AaB nedlagt i en 4-1 sejr.

Brøndby IF i fantastisk form.

Brøndby IF har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev FC Midtjylland nedlagt 1-2, hvorpå FC Nordsjælland blev fejet til side med 0-2. Senest gik formen ud over SønderjyskE, der blev slået med 1-0.

Silkeborg IF v Brøndby IF Indbyrdes historik

Sidste gang Silkeborg IF spillede imod Brøndby IF var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Brøndby Stadion sluttede 1-1. Silkeborg IF møder Brøndby IF med en historik imellem klubberne, der siger 0-1-9 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Silkeborg IF og Brøndby IF. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 20 fortæller os, hvor Silkeborg IF og Brøndby IF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på JYSK Park.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Nicklas Helenius. Han har vist flaget for Silkeborg IF med 10 mål for sæsonen og stod desuden for 6 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Brøndby IF har til gengæld forhåbninger om, at Marko Divkovic kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 3 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.