Silkeborg IF mod Brøndby IF i 3F Superliga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Silkeborg IF lægger beslag på placeringen som nummer 6 i 3F Superliga med 31 point for deres første 23 kampe. Differencen til Brøndby IF er 9 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 3 i tabellen for 23 kampe.

Silkeborg IF har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til Brøndby IF i stillingen i 3F Superliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Silkeborg IF har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 10 mål. Det er lig med 1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Brøndby IF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 7 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v Brøndby IF.

 • Silkeborg IF tabte deres seneste 3 kampe
 • Der er scoret imod Silkeborg IF i de seneste 4 kampe
 • Silkeborg IF har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • Silkeborg IF scorede i 5 af deres seneste 7 kampe
 • Brøndby IF scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
 • Brøndby IF har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Silkeborg IF har har ikke vundet i de 15 seneste kampe i træk mod Brøndby IF
 • Silkeborg IF har scoret imod i de seneste 19 kampe i træk de har spillet mod Brøndby IF
 • Silkeborg IF har tabte i 13 af 15 seneste kampe mod Brøndby IF
 • I 7 ud af 8 seneste Silkeborg IF hjemmekampe mod Brøndby IF var antallet af mål under 3.5
 • I 4 ud af 5 seneste Silkeborg IF hjemmekampe mod Brøndby IF var antallet af mål under 2.5

Form Silkeborg IF mod Brøndby IF

Silkeborg IF håber på frisk start.

Silkeborg IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Randers FC, før FC Midtjylland satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Midtjylland, der satte sig igennem med 3-2.

Brøndby IF håber på yderligere point til samlingen.

Brøndby IF har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod AGF, hvorefter de mod AaB tabte 3-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Randers FC, der vandt 0-1.

Silkeborg IF v Brøndby IF Indbyrdes historik

Brøndby IF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i marts 2022 i 3F Superliga. Silkeborg IF møder Brøndby IF med en historik imellem klubberne, der siger 0-1-9 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Silkeborg IF og Brøndby IF. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Silkeborg IF og Brøndby IF hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 24. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på JYSK Park i vente.

Silkeborg IF mod Brøndby IF – Hold øje med…

Det har indtil videre været en god sæson for Nicklas Helenius, der er oppe på flotte 12 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med 6 mål i hans seneste seks kampe, og Silkeborg IF håber, at han finder den form frem igen mod Brøndby IF. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Nicklas Helenius til at finde vej til netmaskerne her.