Silkeborg IF mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brøndby IF står overfor Silkeborg IF på mandag i et 3F Superliga møde på JYSK Park.

Brøndby IF er på udkig efter at overtage førstepladsen i 3F Superliga, efter at have samlet 59 point sammen på deres første 30 kampe. Silkeborg IF er 35 point efter i stillingen med 30 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 6 i stillingen.

Eftersom Silkeborg IF står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Brøndby IF på den kommende mandag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Silkeborg IF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 18 mål imod, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Brøndby IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gange.

Silkeborg IF er noteret for ti sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Brøndby IF har indtil videre præsteret 17 sejre og otte uafgjorte samt fem nederlag i 3F Superliga. Brøndby IF scorede mindst én gang i deres 15 forudgående kampe.

Vores tip

  • Silkeborg IF har ikke vundet 16 af 17 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 15 af de seneste 16 kampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 15 af de seneste 17 kampe
  • Silkeborg IF var i tabte 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 8 af Silkeborg IF’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Brøndby IF scorede i 41 af deres seneste 43 kampe
  • Brøndby IF scorede i 35 af deres seneste 36 kampe i 3F Superliga
  • I 10 af de seneste 11 kampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • I 10 af de seneste 11 kampe Brøndby IF har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • Brøndby IF har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste kampe i 3F Superliga

Form Silkeborg IF mod Brøndby IF

Silkeborg IF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke AGF med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-1 mod FC Nordsjælland. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over AGF. Silkeborg IF var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens en sluttede uafgjort og de led fire nederlag. De stod selv for fem mål, men indkasserede samtidig ti.

Brøndby IF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 3-2 af FC Midtjylland. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-3 til F.C. København, for så at svare igen med en 1-0 sejr over FC Nordsjælland. Brøndby IF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Silkeborg IF opnåede ti point fra deres foregående 14 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med 14 mål scoret og 30 indkasseret. Brøndby IF opnåede 16 mål og indkasserede 16 i deres seneste 14 kampe mod hold i den øverste halvdel af 3F Superliga liga tabellen. Dette resulterede i seks sejre og 20 point.

Silkeborg IF vs Brøndby IF – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Silkeborg IF, når de skal i aktion mod Brøndby IF.

Alexander Lind og Joel Felix er blandt de to spillere, som mangler for Silkeborg IF på mandag.

Brøndby IF ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på mandag møder Silkeborg IF. Blandt de fraværende spillere i Brøndby IF-truppen, er Kevin Tshiembe i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Jordi Vanlerberghe og Christian Cappis bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brøndby IF, når de drager til JYSK Park.

Silkeborg IF mod Brøndby IF – indbyrdes historik

Brøndby IF er ubesejret mod Silkeborg IF i de sidste 4 indbyrdes opgør. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Silkeborg IF og Brøndby IF senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på JYSK Park. Brøndby IF synes at have et godt øje til Silkeborg IF, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

Silkeborg IF scorede mindst én gang i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Brøndby IF i 3F Superliga. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Silkeborg IF og Brøndby IF.

Silkeborg IF mod Brøndby IF Spiltips

Med tre mål i de seneste seks kampe har Stefan Thordarson været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Brøndby IF. Hos gæsterne går Yuito Suzuki efter at føje yderligere til hans samling af fire mål i hans seneste kampe.

Silkeborg IF høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Brøndby IF sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt to nederlag. Silkeborg IF præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på JYSK Park.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Silkeborg IF præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Brøndby IF landede et snit på 1.4 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Silkeborg IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i syv af de seneste ti kampe, som Brøndby IF spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.8 mål undervejs i processen.