Silkeborg IF mod F.C. København i 3F Superliga runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Titeljagtende F.C. København har tanket selvtillid i bundter med deres seneste resultater, og Silkeborg IF kommer sandsynligvis til at agere slagtekvæg den kommende torsdag. Formen hos dem er ringe, og favoritterne bør ikke smide point på JYSK Park.

Silkeborg IF lægger beslag på placeringen som nummer 6 i 3F Superliga med 34 point for deres første 24 kampe. Differencen til F.C. København er 20 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 1 i tabellen for 24 kampe.

F.C. København er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i 3F Superliga, når de skal op imod Silkeborg IF på torsdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Det er ikke sådan, at Silkeborg IF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 15 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 10 mål imod, et gennemsnit på 1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er F.C. København ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 2 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 8 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v F.C. København.

Form Silkeborg IF mod F.C. København

Silkeborg IF drømmer om at stoppe ringe stime.

Silkeborg IF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod FC Midtjylland tabte de 1-0, FC Midtjylland også viste sig for stærke i en 3-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Silkeborg IF formåede at vinde 3-0 over Brøndby IF.

F.C. København fortsætter pointhøsten.

F.C. København har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev FC Nordsjælland nedlagt 1-0, hvorpå AaB blev fejet til side med 0-1. Senest gik formen ud over FC Midtjylland, der blev slået med 1-0.

Silkeborg IF v F.C. København Indbyrdes historik

Sidste gang Silkeborg IF spillede imod F.C. København var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på JYSK Park sluttede 0-0. Silkeborg IF går ind til opgøret med en historik mod F.C. København, der siger 0-3-7 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Silkeborg IF og F.C. København. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Silkeborg IF og F.C. København hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 25. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på torsdag på JYSK Park i vente.

Silkeborg IF mod F.C. København – Hold øje med…

Det kører udmærket for Nicklas Helenius, som står noteret for 13 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne 6 gange i hans seneste seks kampe, så Silkeborg IF håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod F.C. København den kommende torsdag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Nicklas Helenius til at finde vej til netmaskerne her.