Silkeborg IF mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når F.C. København kommer til JYSK Park til et opgør i 3F Superliga den kommende søndag, håber Silkeborg IF at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

F.C. København er på udkig efter at overtage førstepladsen i 3F Superliga, efter at have samlet 52 point sammen på deres første 27 kampe. Silkeborg IF er 32 point efter i stillingen med 27 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 6 i stillingen.

Jagten på top seks for Silkeborg IF kan blive til virkelighed, hvis de besejrer F.C. København på på søndag, hvilket lover en spændende kamp.

Det er ikke sådan, at Silkeborg IF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 19 mål imod, et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

F.C. København ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til to mål pr. kamp, svarende til 20 mål i alt. I egen ende lukkede de ti mål ind, eller en mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fem gange.

Silkeborg IF er noteret for ni sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

F.C. København kigger på 16 sejre, samt fire uafgjorte såvel som syv nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Silkeborg IF har ikke vundet deres seneste 14 kampe i 3F Superliga
  • Silkeborg IF har i tabte de seneste 4 kampe i træk ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i de seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i de seneste 13 kampe i 3F Superliga
  • Silkeborg IF var i tabte 9 af deres seneste 11 kampe i 3F Superliga involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • F.C. København scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • F.C. København scorede i 15 af deres seneste 16 udekampe i 3F Superliga
  • F.C. København scorede i 15 af deres seneste 17 kampe i 3F Superliga
  • 8 af F.C. København’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • F.C. København var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål

Form Silkeborg IF mod F.C. København

Silkeborg IF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod FC Nordsjælland tabte de 0-1, F.C. København også viste sig for stærke i en 2-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Silkeborg IF formåede at vinde 3-0 over FC Midtjylland. Silkeborg IF har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på JYSK Park. De opnåede uafgjort en gange og tabte fire af disse, hvori de scorede seks og indkasserede 11 mål.

F.C. København er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod FC Midtjylland, før de bankede Silkeborg IF med 2-0. Senest blev AGF nedlagt i en 3-2 sejr. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt F.C. København to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede otte og scorede ni mål.

Silkeborg IF opnåede tre sejre og ti point i de seneste 12 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 13 gange i disse kampe, men lukkede også selv 23 ind. F.C. København scorede 11 mål og lukkede 14 ind i deres seneste 12 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Det indbragte dem to sejre og ni point.

Silkeborg IF vs F.C. København – Seneste nyt

Silkeborg IF kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod F.C. København. Pelle Mattsson får en fridag fra Silkeborg IF-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Alexander Lind og Joel Felix er blandt de to spillere, som mangler for Silkeborg IF på søndag.

F.C. København må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i 3F Superliga, da hele to har skavanker af varierende art. Elias Achouri, Kevin Diks og Rasmus Falk har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste F.C. København-kamp på grund af karantæne.

Emil Højlund, Nicolai Boilesen, Theo Sander og Davit Khocholava bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med F.C. København, når de drager til JYSK Park.

Silkeborg IF mod F.C. København – indbyrdes historik

F.C. København har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Silkeborg IF i 3F Superliga-regi. Ikke bare vandt F.C. København deres seneste opgør mod Silkeborg IF, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 2-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 3-0. Silkeborg IF går til kampen mod F.C. København med en 2-3-5 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 20%.

F.C. København scorede i deres seneste 7 opgør mod Silkeborg IF i 3F Superliga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Silkeborg IF og F.C. København var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Silkeborg IF mod F.C. København Spiltips

Med to mål i de seneste seks kampe har Stefan Thordarson været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af F.C. København. Hos gæsterne går Orri Oskarsson efter at føje yderligere til hans samling af fire mål i hans seneste kampe.

Silkeborg IF høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fem nederlag i denne serie. F.C. København sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Silkeborg IF holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens F.C. København præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Silkeborg IF præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens F.C. København landede et snit på 1.4 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Silkeborg IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i otte af de seneste ti kampe, som F.C. København spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål undervejs i processen.