Silkeborg IF mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

Silkeborg IF byder velkommen til F.C. København i 3F Superliga den kommende søndag på JYSK Park.

På en tredjeplads i tabellen har F.C. København opnået 33 point på de første 17 afviklede runder. Silkeborg IF samlede 27 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 6 i 3F Superliga stillingen af sig.

Eftersom Silkeborg IF står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå F.C. København på på søndag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Silkeborg IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

F.C. København har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 14 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Silkeborg IF har vundet otte sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i 3F Superliga.

F.C. København kigger på ti sejre, samt tre uafgjorte såvel som fire nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Silkeborg IF scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • Silkeborg IF scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe i 3F Superliga
  • 9 af Silkeborg IF’s seneste 11 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • Silkeborg IF har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • 8 af Silkeborg IF’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I 10 af de seneste 11 udekampe F.C. København har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • F.C. København scorede i 24 af deres seneste 26 udekampe i 3F Superliga
  • F.C. København har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste udekampe
  • F.C. København scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe
  • F.C. København scorede i 20 af deres seneste 22 kampe i 3F Superliga

Form Silkeborg IF mod F.C. København

Det er alt eller intet for Silkeborg IF i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod Lyngby Boldklub, hvortil de svarede igen mod F.C. København i en 0-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-1 mod F.C. København. Silkeborg IF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede ti og indkasserede fem mål.

I deres seneste tre kampe formåede F.C. København først at banke Silkeborg IF med 1-2. Herefter nedlagde de også Galatasaray med 1-0, inden stimen stoppede mod Manchester City, der vandt en 1-3 sejr. F.C. København vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Silkeborg IF opnåede syv point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med ni mål scoret og 11 indkasseret. Af deres seneste syv kampe mod hold fra top seks sikrede F.C. København sig seks point og en sejre. De indkasserede 12 mål, mens de selv scorede otte gange.

Silkeborg IF vs F.C. København – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Silkeborg IF, når de skal i aktion mod F.C. København. Alexander Lind får en fridag fra Silkeborg IF-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Silkeborg IF må stille op uden Alexander Lind den kommende søndag mod F.C. København, da han døjer med en skade.

I værste fald må F.C. København finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Elias Achouri og Kevin Diks er ikke tilgængelige for F.C. København den kommende søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Emil Højlund, Nicolai Boilesen, Theo Sander og Davit Khocholava bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med F.C. København, når de drager til JYSK Park.

Silkeborg IF mod F.C. København – indbyrdes historik

Silkeborg IF vandt 1-3 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på søndag. F.C. København synes at have et godt øje til Silkeborg IF, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

F.C. København scorede i deres seneste 5 opgør mod Silkeborg IF i 3F Superliga. I seks af de tidligere ti kampe mellem Silkeborg IF og F.C. København scorede begge hold.

Silkeborg IF mod F.C. København Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Stefan Thordarson, der viser god form for Silkeborg IF. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod F.C. København.Gæsterne krydser fingre for Viktor Claesson til at score igen efter to 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Silkeborg IF vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra F.C. København vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Silkeborg IF holdt gæsterne på JYSK Park fra scoring seks gange i deres seneste 10 hjemmekampe. F.C. København præsterede et rent bur i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Silkeborg IF præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens F.C. København snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Silkeborg IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.