Silkeborg IF mod FC Midtjylland i 3F Superliga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Silkeborg IF byder velkommen til FC Midtjylland i 3F Superliga på søndag på JYSK Park.

Silkeborg IF lægger beslag på placeringen som nummer 6 i 3F Superliga med 31 point for deres første 21 kampe. Differencen til FC Midtjylland er 8 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 3 i tabellen for 21 kampe.

FC Midtjylland er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i 3F Superliga, når de skal op imod Silkeborg IF den kommende søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Silkeborg IF har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 8 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

FC Midtjylland vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 15 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål i e kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v FC Midtjylland.

 • Silkeborg IF har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
 • Silkeborg IF vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Silkeborg IF scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
 • Der er ikke scoret imod Silkeborg IF i 6 af de seneste 8 hjemmekampe
 • Der er scoret imod FC Midtjylland i 10 af de seneste 11 kampe
 • I de seneste 3 kampe i træk FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
 • FC Midtjylland scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • FC Midtjylland har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • I de seneste 11 Silkeborg IF kampe mod FC Midtjylland var summen af mål under 3.5
 • Silkeborg IF har scoret imod i de seneste 16 kampe i træk de har spillet mod FC Midtjylland
 • I de seneste 6 hjemmekampe i træk Silkeborg IF har spillet mod FC Midtjylland har begge hold scoret
 • Silkeborg IF har tabte i 9 af 10 seneste kampe mod FC Midtjylland
 • Silkeborg IF har har ikke vundet i 12 af 14 seneste kampe mod FC Midtjylland

Form Silkeborg IF mod FC Midtjylland

Silkeborg IF fortsat skidt kørende.

Silkeborg IF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 4-1 sejr over AaB. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Brøndby IF, siden 2-1 mod Randers FC.

FC Midtjylland håber på frisk start.

FC Midtjylland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod OB, før de sejrede 3-1 mod Viborg FF. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-1 nederlag mod F.C. København.

Silkeborg IF v FC Midtjylland Indbyrdes historik

FC Midtjylland havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-0 tilbage i August 2021 i 3F Superliga. Silkeborg IF møder FC Midtjylland med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-9 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 8 af de seneste 10 opgør mellem Silkeborg IF og FC Midtjylland var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 22 fortæller os, hvor Silkeborg IF og FC Midtjylland ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på JYSK Park.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Nicklas Helenius. Han har vist flaget for Silkeborg IF med 10 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

FC Midtjylland har til gengæld forhåbninger om, at Evander Ferreira kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.