Silkeborg IF mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Midtjylland står overfor Silkeborg IF den kommende mandag i et 3F Superliga møde på JYSK Park.

FC Midtjylland er på udkig efter at overtage førstepladsen i 3F Superliga, efter at have samlet 52 point sammen på deres første 26 kampe. Silkeborg IF er 29 point efter i stillingen med 26 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 6 i stillingen.

Jagten på top seks for Silkeborg IF kan blive til virkelighed, hvis de besejrer FC Midtjylland på på mandag, hvilket lover en spændende kamp.

Når det kommer til mål, er Silkeborg IF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne fem gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

FC Midtjylland kan fremvise et respektabelt gennemsnit på to scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende mandag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

Silkeborg IF er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Silkeborg IF indkasserede mindst ét mål i deres seneste 13 kampe.

FC Midtjylland har indtil videre præsteret 16 sejre og fire uafgjorte samt seks nederlag i 3F Superliga. FC Midtjylland bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • Silkeborg IF har ikke vundet deres seneste 13 kampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i de seneste 12 kampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 20 af de seneste 22 kampe
  • Silkeborg IF var i tabte 8 af deres seneste 10 kampe i 3F Superliga involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Silkeborg IF tabte 8 af 10 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland scorede i 18 af deres seneste 19 kampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • FC Midtjylland vandt 7 af 8 af deres seneste udekampe i 3F Superliga

Form Silkeborg IF mod FC Midtjylland

Silkeborg IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Fredericia, før FC Nordsjælland satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod F.C. København, der satte sig igennem med 2-0. Silkeborg IF er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede to uafgjorte af sig samt fire nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv fire.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for FC Midtjylland i øjeblikket. Mod AGF satte de sig igennem i en 0-1 sejr, før de spillede 2-2 mod F.C. København. I sidste runde gik de dog ned med 2-1 mod Brøndby IF. FC Midtjylland præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i 3F Superliga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede ti mål i kassen, mens de indkasserede seks.

Silkeborg IF opnåede syv point fra deres foregående 11 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med ti mål scoret og 23 indkasseret. FC Midtjylland scorede 11 mål og lukkede 12 ind i deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Det indbragte dem tre sejre og ti point.

Silkeborg IF vs FC Midtjylland – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Silkeborg IF, når de skal i aktion mod FC Midtjylland.

Alexander Lind og Joel Felix er blandt de to spillere, som mangler for Silkeborg IF den kommende mandag.

FC Midtjylland ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på mandag møder Silkeborg IF.

Joel Andersson, Marrony og Sverrir Ingi Ingason bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Midtjylland, når de drager til JYSK Park.

Silkeborg IF mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

Silkeborg IF har ikke vundet en eneste af de seneste 5 opgør mod rivalerne FC Midtjylland. Med sejre på 4-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Silkeborg IF ser FC Midtjylland uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. FC Midtjylland har syv sejre i deres seneste ti meetings med Silkeborg IF, og de sejrede 4-1 den sidste gang, de stod overfor hinanden.

I 7 af de seneste 8 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem Silkeborg IF og FC Midtjylland blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Silkeborg IF og FC Midtjylland fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Silkeborg IF mod FC Midtjylland Spiltips

Det er en stærk sæson JYSK Park har gang i med foreløbig 11 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for FC Midtjylland.

Silkeborg IF høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag i denne serie. FC Midtjylland sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Silkeborg IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af FC Midtjyllands seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i otte kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Silkeborg IF opererer med et snit på 1.3 mål i disse dueller, mens FC Midtjylland ligger på 2.7 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Silkeborg IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.