Silkeborg IF mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Silkeborg IF skal op imod FC Midtjylland på JYSK Park på søndag i en spændende 3F Superliga duel.

Silkeborg IF er nummer 7 med 28 point og en målscore på 31-32, mens FC Midtjylland ligger nummer 9 med 27 point og en målscore på 29-26.

Silkeborg IF ankommer til Euro 2020 med et gennemsnit på blot 1.3 mål i deres seneste ti landskampe. Silkeborg IFscorede beskedne 13 mål samtidig med, at de indkasserede ikke særligt imponerende 19 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, hvori de også blot formåede at holde rent bur nul gange.

FC Midtjylland vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede otte mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.8 pr. kamp. De holdt målet rent fem gange i denne stime.

Silkeborg IF er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Silkeborg IF lukkede mål ind i deres foregående 12 kampe på stribe.

FC Midtjylland kigger på seks sejre, samt ni uafgjorte såvel som seks nederlag i 3F Superliga. FC Midtjylland er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 14 udekampe uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v FC Midtjylland.

  • Der er scoret imod Silkeborg IF i de seneste 16 kampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • 10 af Silkeborg IF’s seneste 12 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 9 af Silkeborg IF’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 14 af de seneste 16 hjemmekampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • FC Midtjylland har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • FC Midtjylland uafgjort 4 af 5 af deres seneste udekampe
  • 4 af FC Midtjylland’s seneste 5 udekampe havde under 2.5 mål

Form Silkeborg IF mod FC Midtjylland

I deres seneste tre kampe formåede Silkeborg IF først at banke FC Nordsjælland med 2-1. Herefter nedlagde de også Soenderjyske med 0-2, inden stimen stoppede mod Brøndby IF, der vandt en 2-1 sejr. Silkeborg IF opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede otte og lukkede 12 mål ind.

Bare ét point forhindrer FC Midtjylland i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-1 af Brøndby IF, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod AaB. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Lyngby Boldklub, som satte sig igennem med 1-3. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt FC Midtjylland to sejre, mens de spillede fire uafgjort. De led nul nederlag, mens de indkasserede to og scorede syv mål.

Silkeborg IF har opnået 14 point fra deres seneste 12 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt fire kampe med en score på 15 mål for og 18 imod. FC Midtjylland vandt fire sejre i deres foregående 12 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 13 mål og lukkede otte ind. Dette indbragte dem 18 point.

Silkeborg IF vs FC Midtjylland – Seneste nyt

Silkeborg IF kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod FC Midtjylland.

Mark Brink, Mads Kaalund, Gustav Dahl og Niclas Holm Pedersen er alle ude af truppen, som Silkeborg IF tager imod FC Midtjylland med på JYSK Park.

FC Midtjylland ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Silkeborg IF.

Kristoffer Olsson, Henrik Dalsgaard og Junior Brumado bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Midtjylland, når de drager til JYSK Park.

Silkeborg IF mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

FC Midtjylland har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Silkeborg IF. I det seneste opgør mellem disse to løb Silkeborg IF med de tre point i en 1-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Silkeborg IF går til kampen mod FC Midtjylland med en 2-0-8 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

FC Midtjylland scorede i deres seneste 20 opgør mod Silkeborg IF i 3F Superliga. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Silkeborg IF og FC Midtjylland.

Silkeborg IF mod FC Midtjylland Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Tobias Salquist ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. FC Midtjylland sætter deres lid til, at Gustav Isaksen kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Silkeborg IF høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led seks nederlag i denne serie. FC Midtjylland sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort seks gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Silkeborg IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af FC Midtjyllands seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i otte kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Silkeborg IF præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens FC Midtjylland snittede 2.1 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Silkeborg IFs forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som FC Midtjylland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.