Silkeborg IF og FC Nordsjælland kæmper om plads i top 6

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Silkeborg IF byder FC Nordsjælland op til dans den kommende søndag på JYSK Park stadion.

Efter 9 kampe afviklet er Silkeborg IF placeret nummer 5 i stillingen med 14 point. Der er 1 points forskel til FC Nordsjælland, der som nummer 6 har samlet 13 point sammen.

Bookmakerne har Silkeborg IF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.30, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Silkeborg IF 43% chance for at banke FC Nordsjælland. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod FC Nordsjælland udbetaler 2.75 i gevinst på oddset for en sejr.

FC Nordsjælland skal bruge tre point på søndag for at overhale Silkeborg IF i stillingen i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF vs FC Nordsjælland.

  • I 3 of 5 seneste Silkeborg IF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Silkeborg IF har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • Silkeborg IF har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk;
  • Silkeborg IF har scoret i seneste 4 af 6 kampe.
  • FC Nordsjælland har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • FC Nordsjælland har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • FC Nordsjælland har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 4 of 6 seneste FC Nordsjælland kampe var antal mål OVER 2.5.

Form Silkeborg IF vs FC Nordsjælland

Silkeborg IF drømmer om at følge op

Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Silkeborg IF noterede et 2-0 nederlag mod AGF, hvorefter de tabte 3-2 til Horsens i pokalturneringen. Deres seneste kamp resulterede i en 4-2 sejr mod Vejle.

FC Nordsjælland drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige og så heller ikke mere for FC Nordsjælland igennem de seneste ugers kampe. FC Nordsjælland har i deres forgange tre kampe noteret sig et 3-2 nederlag mod Randers FC, en 2-1 sejr mod VSK Aarhus før de senest blev rundbarberet med 5-1 af FC København.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Silkeborg IF stadig af en smule mere værdi på oddset end FC Nordsjælland. Bookmakerne har i skrivende stund oddset på en hjemmesejr til 2.30, hvorimod udesejren giver 2.75 på oddset.

Silkeborg IF v FC Nordsjælland Indbyrdes historik

Da Silkeborg IF har tilbragt en sæson på lavere niveau, er det første gang i 2 år, at de står overfor FC Nordsjælland. Den seneste kamp imellem de to daterer sig til 29. maj 2020, da FC Nordsjælland vandt 2-0 på udebane. Silkeborg IF går ind til opgøret med en historik mod FC Nordsjælland, der siger 0-4-6 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 8 af de seneste 10 opgør mellem Silkeborg IF og FC Nordsjælland var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

Hold øje med Nicolai Vallys når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Silkeborg IF, mens sæsontotalen læser 2 kasser lige nu.

Andreas Schjelderup har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for FC Nordsjælland, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.