Silkeborg IF mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

3F Superliga kampen på JYSK Park på søndag er en duel imellem hjemmeholdet Silkeborg IF og gæsterne fra FC Nordsjælland.

Silkeborg IF er nummer 9 i tabellen med fire point efter fire kampe, mens FC Nordsjælland rangerer som nummer 1 med 12 point efter fire kampe.

Silkeborg IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

FC Nordsjælland ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de 13 mål ind, eller 1.3 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent to gange.

FC Nordsjællands seneste 4 kampe bød på over 3.5 mål.

Vores tip

  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 19 af de seneste 21 hjemmekampe
  • Silkeborg IF scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Silkeborg IF scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • FC Nordsjælland scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland var i vandt 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • FC Nordsjælland var i vandt 4 af de seneste 5 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 3.5
  • FC Nordsjælland har ikke tabt deres seneste 5 udekampe

Form Silkeborg IF mod FC Nordsjælland

Silkeborg IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod FC Midtjylland gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-0. De revancherede de med en sejr på 2-1 over Vejle Boldklub, inden de senest spillede 2-2 mod AGF. FC Nordsjælland går ind til sæsonen som kandidater til en placering på podiet, men mere end en tredjeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. Silkeborg IF opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredeni og lukkede ni mål ind.

FC Nordsjælland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod FC FCSB, før de bankede Randers FC med 0-5. Senest blev FC FCSB nedlagt i en 2-0 sejr. Mens en titelkamp måske er et langskud, virker en top tre-placering ikke umulig for FC Nordsjælland, hvis de får opbygget et stærk momentum i denne tidlige fase af sæsonen. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt FC Nordsjælland to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede 11 mål.

Silkeborg IF vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Silkeborg IF, når de skal i aktion mod FC Nordsjælland.

Mark Brink og Niclas Holm Pedersen er blandt de to spillere, som mangler for Silkeborg IF den kommende søndag.

FC Nordsjælland ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Silkeborg IF på JYSK Park.

Yannick Agnero rejser ikke med FC Nordsjælland til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Silkeborg IF mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

Silkeborg IF har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland. Silkeborg IF ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod FC Nordsjælland. Silkeborg IF går til kampen mod FC Nordsjælland med en 3-3-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 30%.

Silkeborg IF scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Silkeborg IF og FC Nordsjælland. Begge hold var på tavlen otte gange i deres seneste 10 møder.

Silkeborg IF mod FC Nordsjælland Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Ernest Nuamah været på tavlen fem gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på søndag, skyldes det, at FC Nordsjælland håber, at han kan bygge på mod Silkeborg IF. Sidstnævnte håber til gengæld på Søren Tengstedt til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

Silkeborg IF høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. FC Nordsjælland sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Silkeborg IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af FC Nordsjællands seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i syv kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Silkeborg IF opererer med et snit på 1.7 mål i disse dueller, mens FC Nordsjælland ligger på 2.1 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen otte gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Silkeborg IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.