Silkeborg IF mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Silkeborg IF og FC Nordsjælland, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i 3F Superliga på JYSK Parkden kommende søndag.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er otte point og otte pladser.

Silkeborg IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

FC Nordsjælland ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de 13 mål ind, eller 1.3 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent to gange.

FC Nordsjælland er noteret for 4 sejre på stribe.

Vores tip

  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 19 af de seneste 21 hjemmekampe
  • Silkeborg IF scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Silkeborg IF scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • FC Nordsjælland scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland var i vandt 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • FC Nordsjælland var i vandt 4 af de seneste 5 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 3.5
  • FC Nordsjælland har ikke tabt deres seneste 5 udekampe

Form Silkeborg IF mod FC Nordsjælland

Silkeborg IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod FC Midtjylland gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-0. De revancherede de med en sejr på 2-1 over Vejle Boldklub, inden de senest spillede 2-2 mod AGF. En placering i den øvre halvdel af tabellen er drømmen for Silkeborg IF, men neutrale iagttagere regner det for mest sandsynligt, at de slutter sæsonen i den nedre halvdel. Silkeborg IF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede ni og lukkede ni mål ind.

FC Nordsjælland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod FC FCSB, før de bankede Randers FC med 0-5. Senest blev FC FCSB nedlagt i en 2-0 sejr. Mens en kamp om mesterskabet måske er for optimistisk, er en podieplacering ikke udenfor rækkevidde for FC Nordsjælland, hvis de formår at opbygge noget momentum. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt FC Nordsjælland to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede 11 mål.

Silkeborg IF vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Silkeborg IF, når de skal i aktion mod FC Nordsjælland.

Mark Brink og Niclas Holm Pedersen er blandt de to spillere, som mangler for Silkeborg IF den kommende søndag.

FC Nordsjælland ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Silkeborg IF på JYSK Park.

Yannick Agnero rejser ikke med FC Nordsjælland til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Silkeborg IF mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

Silkeborg IF har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland. Silkeborg IF ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod FC Nordsjælland. Silkeborg IF går til kampen mod FC Nordsjælland med en 3-3-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 30%.

Silkeborg IF scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland i 3F Superliga. Begge hold på måltavlen kom ud otte gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Silkeborg IF og FC Nordsjælland.

Silkeborg IF mod FC Nordsjælland Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Ernest Nuamah været på tavlen fem gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på søndag, skyldes det, at FC Nordsjælland håber, at han kan bygge på mod Silkeborg IF. Sidstnævnte håber til gengæld på Søren Tengstedt til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

Silkeborg IF vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra FC Nordsjælland vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. FC Nordsjælland skulle have en god chance for at komme på tavlen den kommende søndag, da Silkeborg IF kun præsterede to clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur tre gange i deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Silkeborg IF presterte 1.7 mål i gjennomsnitt, mens FC Nordsjælland presterte 2.1 mål i snitt. Begge lag skåret otte gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Silkeborg IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som FC Nordsjælland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.