Silkeborg IF mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

3F Superliga kampen på JYSK Park på lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Silkeborg IF og gæsterne fra Lyngby Boldklub.

Silkeborg IF er nummer 4 med 24 point og en målscore på 27-23, mens Lyngby Boldklub ligger nummer 12 med 5 point og en målscore på 13-32.

Lyngby Boldklub fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende lørdag. Silkeborg IF bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Silkeborg IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

Hvad målscoring angår, er Lyngby Boldklub ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Silkeborg IF er noteret for 7 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 6 nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Silkeborg IF scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Lyngby Boldklub er fortsat uden sejr i denne sæson efter at have afviklet 16 kampe. I stedet har de spillet 5 uafgjort og lidt 11 nederlag. Lyngby Boldklub led nederlag i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v Lyngby Boldklub.

  • Silkeborg IF scorede i 15 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Silkeborg IF scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i de seneste 6 kampe
  • Silkeborg IF tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 8 af de seneste 10 hjemmekampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 17 kampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 19 kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 11 udekampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 14 udekampe
  • Lyngby Boldklub tabte 8 af 10 af deres seneste udekampe

Form Silkeborg IF mod Lyngby Boldklub

Silkeborg IF har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Anderlecht. De svarede stærkt igen mod AaB, som blev slået 1-2, før de sejrede 1-3 over Randers FC. Silkeborg IF blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne 3F Superliga sæson, og de holder stadig kursen. Silkeborg IF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 11 og indkasserede 9 mål.

Lyngby Boldklub har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af OB, før AGF satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod F.C. København, der satte sig igennem med 3-0. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Lyngby Boldklub kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Lyngby Boldklub formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede 2 uafgjorte og tabte 4, hvori de indkasserede 13 og scorede 6 mål.

Silkeborg IF scorede 17 mål og indkasserede 9 i deres seneste 8 kampe mod hold fra den nederste halvdel af 3F Superliga tabellen. De opnåede 19 point og 6 sejre. Silkeborg IF scorede 6 mål og indkasserede selv 20 i deres foregående 9 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Dette førte til 0 sejre og 2 point.

Silkeborg IF vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Silkeborg IF, når de skal i aktion mod Lyngby Boldklub.

Gustav Dahl og Niclas Holm Pedersen er blandt de 2 spillere, som mangler for Silkeborg IF den kommende lørdag.

Lyngby Boldklub må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i 3F Superliga, da hele 2 har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Lyngby Boldklub-truppen, er Casper Winther i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Emil Nielsen, Sebastian Koch, Alfred Finnbogason, Kristian Riis, Andreas Bjelland og Petur Knudsen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til JYSK Park.

Silkeborg IF mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

Silkeborg IF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 11 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Silkeborg IF senest mødte Lyngby Boldklub i 3F Superliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 2-2 pointdeling. Bookmakerne har Silkeborg IF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.55, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Silkeborg IF65% chance for at banke Lyngby Boldklub. En pointdeling betaler 4.30 i gevinst på oddset, hvor imod Lyngby Boldklub udbetaler 5.80 i gevinst på oddset for en sejr. Silkeborg IF går til kampen mod Lyngby Boldklub med en 1-5-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 10%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Silkeborg IF og Lyngby Boldklub var der gevinst på over 2.5 mål 5 gange.

Silkeborg IF mod Lyngby Boldklub Spiltips

Frederik Gytkjaer virker til at være i anstændig form for Lyngby Boldklub, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Silkeborg IF, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Sebastian Joergensen, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.

Silkeborg IF høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub sikrede sig 0 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 8 nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Silkeborg IF holdt kun rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Lyngby Boldklub præsterede et rent i 0 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Silkeborg IF præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Lyngby Boldklub snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede 7 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Silkeborg IFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.7 mål i disse kampe.