Silkeborg IF mod OB i 3F Superliga runde 13 – optakt, odds og spilfiduser

Silkeborg IF har fordel af hjemmebane på JYSK Park, når OB kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga. Efter 12 kampe afviklet er Silkeborg IF placeret nummer 5 i stillingen med 18 point. Der er 4 points forskel til OB, der som nummer 8 har samlet 14 point sammen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF vs OB.

  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Silkeborg IF har indkasseret mål i de seneste 9 kampe i træk;
  • Silkeborg IF har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • Silkeborg IF har scoret i seneste 7 af 9 kampe.
  • OB ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • OB har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • OB har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • OB har indkasseret mål i de seneste 11 udebane kampe i træk.

Form Silkeborg IF vs OB

Silkeborg IF drømmer om mere.

Silkeborg IF har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Silkeborg IF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-2 og 4-1 over Vejle Boldklub samt FC Nordsjælland. Serien blev dog bremset mod Viborg FF i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

OB håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for OB igennem de seneste ugers kampe. OB har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Viborg FF, før de sejrede 6-0 mod Vejle Boldklub. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-2 nederlag mod Randers FC.

Silkeborg IF v OB Indbyrdes historik

Hverken Silkeborg IF eller OB formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Silkeborg IF møder OB med en historik imellem klubberne, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Silkeborg IF har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i 3F Superliga

Manden med målnæsen

Hold øje med Sebastian Joergensen når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Silkeborg IF, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Mads Froekjaer-Jensen har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for OB, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.