Silkeborg IF mod Randers FC i 3F Superliga runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Der er mere end blot tre point på spil, når Silkeborg IF træder op imod Randers FC på JYSK Park den kommende fredag i 3F Superliga. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes.

Efter 28 kampe afviklet er Silkeborg IF placeret nummer 3 i stillingen med 46 point. Der er 4 points forskel til Randers FC, der som nummer 5 har samlet 42 point sammen.

Silkeborg IF vil være på udkig efter at udvide hullet til Randers FC i stillingen 3F Superliga, når klubberne står overfor hinanden den kommende fredag.

Silkeborg IF oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på fredag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Silkeborg IF præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 13 mål, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i 1 af dem.

Randers FC vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v Randers FC.

 • Silkeborg IF vandt deres seneste 5 kampe
 • I de seneste 4 kampe i træk Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
 • Silkeborg IF scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
 • Der er scoret imod Silkeborg IF i 9 af de seneste 10 kampe
 • Silkeborg IF vandt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Randers FC scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
 • Der er scoret imod Randers FC i 7 af de seneste 9 kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
 • Randers FC har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • Randers FC har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • I 14 ud af 15 seneste Silkeborg IF kampe mod Randers FC var antallet af mål under 3.5
 • Silkeborg IF har scoret imod i 20 af de senest 22 kampe mod Randers FC
 • I 6 af de seneste 7 kampe Silkeborg IF har spillet mod Randers FC har begge hold scoret
 • I de seneste 4 Silkeborg IF kampe mod Randers FC var summen af mål over 2.5
 • Silkeborg IF har vandt i de 4 hjemme seneste kampe i træk mod Randers FC

Form Silkeborg IF mod Randers FC

Silkeborg IF i fantastisk form.

Silkeborg IF er i kongehumør før deres kommende opgave på fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Randers FC nedlagt 2-1, hvorefter det blev 2-1 mod AaB. Senest måtte også AaB bøje sig i et 4-2 nederlag.

Randers FC drømmer om mere.

Randers FC har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til Silkeborg IF. De svarede stærkt igen mod F.C. København, som blev slået 0-1, før de sejrede 2-1 over Brøndby IF.

Silkeborg IF v Randers FC Indbyrdes historik

Silkeborg IF sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 2-1 tilbage i April 2022 i 3F Superliga. Silkeborg IF går ind til opgøret med en historik mod Randers FC, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem Silkeborg IF og Randers FC kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 29 fortæller os, hvor Silkeborg IF og Randers FC ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende fredag på JYSK Park.

Silkeborg IF mod Randers FC – Hold øje med…

Med 16 mål i løbet af denne 3F Superliga sæson, har Nicklas Helenius så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.