Silkeborg IF mod Randers FC i 3F Superliga runde 7 – optakt, odds og spilfiduser

Silkeborg IF byder velkommen til Randers FC i 3F Superliga den kommende søndag på JYSK Park. Silkeborg IF er placeret som nummer 6 i tabellen med 7 point efter 6 kampe. Randers FC ligger på en placering som nummer 3 i stillingen med 14 point ovenpå deres 6 opgør. 

Bookmakerne har Silkeborg IF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.80, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Silkeborg IF 36% chance for at banke Randers FC. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod Randers FC udbetaler 2.45 i gevinst på oddset for en sejr. 

Noget overraskende står der en placering i den sjove ende af tabellen på spil, når Silkeborg IF møder Randers FC. Begge har formået at levere over forventning indtil nu, og det vil fortsætte for mindst én af dem.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF vs Randers FC.

  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Silkeborg IF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Silkeborg IF $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe.
  • Randers FC er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Randers FC har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Randers FC har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • Randers FC har scoret i seneste 10 af 12 kampe.

Form Silkeborg IF vs Randers FC

Silkeborg IF drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Silkeborg IF, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Silkeborg IF har i deres forgange tre kampe noteret sig en 4-1 sejr mod Viborg FF, en 1-1 uafgjort mod OB og senest et 3-0 nederlag mod FC Midtjylland.

Randers FC inde i god stime.

Randers FC vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Randers FC har i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-1 sejr mod Viborg FF, en 1-1 uafgjort mod Galatasaray i Europa League og senest en 1-1 uafgjort mod AaB.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Randers FC stadig af en smule mere værdi på oddset end Silkeborg IF. Bookmakerne har i skrivende stund oddset på en hjemmesejr til 2.80, hvorimod udesejren giver 2.45 på oddset.

Silkeborg IF v Randers FC Indbyrdes historik

Randers FC trak det korteste strå, da Silkeborg IF vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr Randers FC noterede sig i den forrige kamp. Silkeborg IF går ind til opgøret med en historik mod Randers FC, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem Silkeborg IF og Randers FC bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Sebastian Joergensen. Han har vist flaget for Silkeborg IF med 2 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe. 

Randers FC har til gengæld forhåbninger om, at Vito Hammershøj-Mistrati kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 3 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.