Silkeborg IF mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Silkeborg IF byder Randers FC op til dans på mandag på JYSK Park stadion.

Randers FC er på udkig efter at overtage førstepladsen i 3F Superliga, efter at have samlet 22 point sammen på deres første 12 kampe. Silkeborg IF er 20 point efter i stillingen med 12 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 4 i stillingen.

Silkeborg IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Randers FC har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på mandag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 5 gange.

Silkeborg IF er noteret for 6 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 4 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Randers FC har indtil videre præsteret 6 sejre og 4 uafgjorte samt 2 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v Randers FC.

  • Silkeborg IF scorede i deres seneste 13 hjemmekampe
  • Silkeborg IF scorede i deres seneste 7 kampe
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • Silkeborg IF har ikke tabt deres seneste 4 kampe
  • Silkeborg IF har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Randers FC scorede i 16 af deres seneste 17 kampe
  • Randers FC har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 kampe i træk Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • I 5 af de seneste 7 udekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • Randers FC har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste udekampe

Form Silkeborg IF mod Randers FC

Silkeborg IF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod FCSB, der blev nedlagt 5-0. Herefter spillede de 1-1 mod OB, hvorpå FCSB blev besejret 0-5. Det er nok for meget at forlange en titel af Silkeborg IF, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. Silkeborg IF vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i 3F Superliga, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 2 nederlag. De scorede 10 mål og lukkede 8.

Randers FC har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Silkeborg IF satte de sig igennem med 3-2, før FC Nordsjælland viste sig for stærke og sejrede 3-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Randers FC gik ned 2-3 mod Brøndby IF. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Randers FC to sejre, mens de spillede 3 uafgjort. De led 1 nederlag, mens de indkasserede 7 og scorede 9 mål.

Silkeborg IF opnåede 9 point fra deres foregående 5 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 3 sejre med 8 mål scoret og 6 indkasseret. Randers FC opnåede 2 sejre og 8 point i de seneste 5 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 6 gange i disse kampe, men lukkede også selv 6 ind.

Silkeborg IF vs Randers FC – Seneste nyt

Silkeborg IF kan have op til 4 fraværende spillere, når de på mandag skal i kamp mod Randers FC.

Pelle Mattsson, Gustav Dahl, Alexander Lind og Niclas Holm Pedersen er blandt de 4 spillere, som mangler for Silkeborg IF den kommende mandag.

Silkeborg IF mod Randers FC – indbyrdes historik

Silkeborg IF har gjort rent bord de sidste 5 gange de har spillet hjemme i JYSK Park mod Randers FC. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende mandag. Silkeborg IF plejer at byde at møde Randers FC, med 6 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.85.

Silkeborg IF scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Randers FC i 3F Superliga. Begge hold scorede i 7 af de seneste 10 kampe mellem Silkeborg IF og Randers FC.

Silkeborg IF mod Randers FC Spiltips

Hold godt øje med Sebastian Joergensen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Silkeborg IF. For gæsterne præsterede Edgar Babayan 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Silkeborg IF var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. Randers FC sejrede i 3 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 3 gange og led 4 nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Randers FC 2 sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Silkeborg IF præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Randers FC snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede 7 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Silkeborg IFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Randers FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.