Silkeborg IF mod Viborg FF i 3F Superliga runde 4 – optakt, odds og spilfiduser

Silkeborg IF tager den kommende fredag imod Viborg FF i 3F Superliga på JYSK Park. Silkeborg IF er placeret som nummer 8 i tabellen med 3 point efter 3 kampe. Viborg FF ligger på en placering som nummer 6 i stillingen med 4 point ovenpå deres 3 opgør. 

Både Silkeborg IF og Viborg FF er kommet solidt af sted i sæsonen efter oprykningen til 3F Superliga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan bygge videre på den opbyggede moral.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF vs Viborg FF.

  • Silkeborg IF ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Silkeborg IF kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Viborg FF har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Viborg FF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Viborg FF har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk;
  • Viborg FF har indkasseret mål i de seneste 6 udebane kampe i træk.

Form Silkeborg IF vs Viborg FF

Silkeborg IF fortsat skidt kørende.

Silkeborg IF går ind til kampen i håbet om at smage sæsonens første sejr. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Silkeborg IF præsterede en 0-0 uafgjort mod SønderjyskE, hvorefter de noterede en 0-0 uafgjort mod F.C. København, inden deres seneste kamp resulterede i en kedelig 0-0 kamp med AaB.

Viborg FF håber på yderligere point til samlingen.

Viborg FF har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Viborg FF har i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-1 sejr mod FC Nordsjælland, en 1-1 uafgjort mod Brøndby IF og senest et 2-0 nederlag mod FC Midtjylland.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Viborg FF stadig af en smule mere værdi på oddset end Silkeborg IF.

Silkeborg IF v Viborg FF Indbyrdes historik

Viborg FF havde mest at juble over i deres seneste duel i Superligaen, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i april 2017 i 3F Superliga. Silkeborg IF vandt 30%, mens Viborg FF vandt 50% af deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Det efterlader et facit, der siger 3-2-5 i det samlede regnskab. De seneste 10 kampe mellem Silkeborg IF og Viborg FF har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på “ingen”. “Han” er nemlig topscorer for Silkeborg IF med nul mål for sæsonen og præsterede en nul-bon i sæsonens første tre kampe. 

Viborg FF krydser til gengæld fingre for, at Lars Kramer kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.