Silkeborg IF mod Viborg FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Silkeborg IF byder velkommen til Viborg FF i 3F Superliga på søndag på JYSK Park.

Silkeborg IF er nummer 4 med 21 point og en målscore på 24-20, mens Viborg FF ligger nummer 2 med 25 point og en målscore på 20-14.

Der er blevet scoret flittigt i Silkeborg IFs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 6 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende søndag.

Silkeborg IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Viborg FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 7 mål, mens Viborg FF præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.7 mål pr. kamp.

Silkeborg IF har vundet 6 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 5 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga.

Viborg FF har indtil videre præsteret 7 sejre og 4 uafgjorte samt 3 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v Viborg FF.

  • Silkeborg IF scorede i deres seneste 14 hjemmekampe
  • Silkeborg IF scorede i deres seneste 10 kampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • Silkeborg IF har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Silkeborg IF har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Viborg FF har ikke tabt deres seneste 10 kampe
  • I de seneste 5 udekampe i træk Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • Viborg FF scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i 12 af de seneste 14 udekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret

Form Silkeborg IF mod Viborg FF

Silkeborg IF har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 3-3 mod Randers FC, hvorefter de mod AC Horsens tabte 3-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod West Ham, der vandt 1-0. Silkeborg IF blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne 3F Superliga sæson, og de holder stadig kursen. Silkeborg IF vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på JYSK Park, men spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De lukkede 7 ind og scorede selv 12.

Viborg FF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Lyngby Boldklub. Herefter var de oppe imod OB i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod AaB, som blev nedlagt med 1-3. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Viborg FF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Viborg FF to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 6 og scorede 7 mål.

Silkeborg IF opnåede 8 point fra deres foregående 7 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 2 sejre med 12 mål scoret og 12 indkasseret. Af deres seneste 6 kampe mod hold fra top seks sikrede Viborg FF sig 8 point og 2 sejre. De indkasserede 4 mål, mens de selv scorede 5 gange.

Silkeborg IF vs Viborg FF – Seneste nyt

Silkeborg IF kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Viborg FF på søndag. Med 2 spillere i karantæne er Silkeborg IF tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Stefan Thordarson og Tobias Salquist sidder i straffeboksen.

Oliver Sonne, Mark Brink, Gustav Dahl og Niclas Holm Pedersen er alle ude af truppen, som Silkeborg IF tager imod Viborg FF med på JYSK Park.

Viborg FF ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på søndag møder Silkeborg IF. Blandt de fraværende spillere i Viborg FF-truppen, er Mads Lauritsen i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Kasper Kiilerich, Marokhy Ndione og Lamin Jawara, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til JYSK Park.

Silkeborg IF mod Viborg FF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Viborg FF med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Viborg FF synes at have et godt øje til Silkeborg IF, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 3.03 på Viborg FF til at vinde igen.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Silkeborg IF og Viborg FF. Begge hold var på tavlen 8 gange i deres seneste 10 møder.

Silkeborg IF mod Viborg FF Spiltips

Sebastian Joergensen har 5 mål i seks 3F Superliga kampe for Silkeborg IF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Viborg FF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Jay-Roy Grot, der har banket 3 mål ind i 3F Superliga.

Silkeborg IF vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra Viborg FF vandt 5 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 3 af disse udekampe. Silkeborg IF har set 7 af deres seneste 10 hjemmekampe på JYSK Park byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i 5 af kampene. Der var over 2.5 mål i 4 af Viborg FFs seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål 3 gange.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Silkeborg IF presterte 1.5 mål i gjennomsnitt, mens Viborg FF presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret 8 gange ganger i disse duellene. Over 2.5 mål gav gevinst i 8 af Silkeborg IFs forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.5 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.