Silkeborg IF vs AaB – Optakt, bedste Odds og gode tips

Silkeborg IF tager på fredag imod AaB i 3F Superliga på JYSK Park.

Hjemmeholdet Silkeborg IF er nummer tre i 3F Superliga nedrykningsspillet efter 30 point for deres første 25 kampe. AaB følger dem i haserne, 19 point efter for 25 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 6 i tabellen.

Silkeborg IF ankommer til Euro 2020 med et gennemsnit på blot 1.1 mål i deres seneste ti landskampe. Silkeborg IFscorede beskedne 11 mål samtidig med, at de indkasserede ikke særligt imponerende 18 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, hvori de også blot formåede at holde rent bur nul gange.

AaB vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.6 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Silkeborg IF har vundet otte sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i 3F Superliga. Silkeborg IF indkasserede mindst ét mål i deres seneste 16 kampe.

AaB har indtil videre præsteret fire sejre og syv uafgjorte samt 14 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v AaB.

  • I 12 af de seneste 14 kampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • 13 af Silkeborg IF’s seneste 15 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 21 af de seneste 22 kampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i de seneste 12 hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AaB i 13 af de seneste 14 udekampe
  • AaB scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • AaB har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • AaB har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • 8 af AaB’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål

Form Silkeborg IF mod AaB

Silkeborg IF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-2 sejr over Soenderjyske Fodbold. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-2 til AC Horsens, siden 2-0 mod OB. Silkeborg IF var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens en sluttede uafgjort og de led fire nederlag. De stod selv for syv mål, men indkasserede samtidig 13.

Bare ét point forhindrer AaB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 2-3 mod Viborg FF og OB. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod FC Midtjylland. AaB kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv ni.

Silkeborg IF opnåede ti point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med syv mål scoret og ti indkasseret. AaB vandt to sejre i deres foregående 18 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 16 mål og lukkede 31 ind. Dette indbragte dem ti point.

Silkeborg IF vs AaB – Seneste nyt

Silkeborg IF kan have op til fire fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod AaB.

Mark Brink, Mads Kaalund, Gustav Dahl og Niclas Holm Pedersen er alle ude af truppen, som Silkeborg IF tager imod AaB med på JYSK Park.

I værste fald må AaB finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Lars Kramer og Lars Kramer har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste AaB-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Oliver Ross, Younes Bakiz, Jakob Ahlmann og Josip Posavec, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til JYSK Park.

Silkeborg IF mod AaB – indbyrdes historik

Silkeborg IF har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 5 indbyrdes opgør mod AaB i 3F Superliga-regi. Silkeborg IF ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod AaB. Silkeborg IF plejer at nyde at møde AaB, med seks sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.20.

I de seneste 5 opgør i 3F Superliga imellem Silkeborg IF og AaB var begge hold på måltavlen. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset otte gange i de seneste ti kampe mellem Silkeborg IF og AaB. Begge hold var på tavlen otte gange i deres seneste 10 møder.

Silkeborg IF mod AaB Spiltips

Tonni Adamsen har tre mål i seks 3F Superliga kampe for Silkeborg IF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod AaB. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Allan Sousa, der har banket tre mål ind i 3F Superliga.

Silkeborg IF vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte seks kampe. Gæsterne fra AaB vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Silkeborg IF har ikke været alt for gode til at holde rent bur på JYSK Park, da de kun noterede sig nul sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Silkeborg IF formåede at score to mål i snit, hvorimod AaB snittede 1.5 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst otte gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Silkeborg IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.